//Add More external stylesheets Equalizer APO : Ισοσταθμιστής ήχου για τα windows


Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Equalizer APO : Ισοσταθμιστής ήχου για τα windows

read

Όταν πρόκειται για την ακρόαση μουσικής, η ποιότητα του ήχου είναι ένας παράγοντας που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αν και πολλοί μπορεί να έχουν έχουν ακούσει για το Equalizer APO, λίγοι όμως γνωρίζουν πώς μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία ακρόασής μας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το εξαιρετικό εργαλείο και να δούμε μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που ακούμε τη μουσική μας.

Το Equalizer APO είναι ένας δωρεάν - ανοικτού κώδικα προσαρμογέας ήχου για τα Windows. Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις του ήχου στον υπολογιστή τους με τρόπο που δεν είναι δυνατό να γίνει με τα στάνταρ εργαλεία των windows. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις συχνότητες, την ένταση και την εξισορρόπηση του ήχου σας με πολύ μεγάλη ακρίβεια.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του είναι η δυνατότητά του να λειτουργεί σε επίπεδο συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις που κάνετε με το Equalizer APO εφαρμόζονται σε όλη την έξοδο ήχου του υπολογιστή σας, ανεξάρτητα από την πηγή ήχου.

Οι δυνατότητες προσαρμογής του Equalizer APO είναι εξαιρετικά ευέλικτες. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο σας με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις . Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του ήχου σε οποιοδήποτε είδος μουσικής ακούτε, από την κλασική μουσική μέχρι την ροκ και την ηλεκτρονική.

Επιπλέον, διαθέτει επίσης μια σειρά από πρόσθετα εργαλεία που μπορούν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία σας. Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν διάφορα εφέ ήχου, όπως το reverb και το bass boost, καθώς και διάφορα φίλτρα για την εξομάλυνση των ακραίων συχνοτήτων.

Για να δουλέψετε την εφαρμογή ανοίξτε οποιοδήποτε αρχείο ήχου με οποιοδήποτε μουσικό Player, αναζητήστε το Equalizer APO στην διαδρομή  "C:\Program Files\EqualizerAPO\Editor.exe και τρέξτε το Editor.exe. Από εκεί και μετα ΄΄παίξτε΄΄ με τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή και απολαύστε τη μουσική σας. Επειδή το πρόγραμμα δεν δημιουργεί κάποια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας για την διευκόλυνσή σας προτείνω να δημιουργήσετε εσείς στο Editor.exe

Σε τελική ανάλυση, είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία ακρόασης για όποιον θέλει να ακούσει ποιοτική μουσική.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Equalizer APO


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .