//Add More external stylesheets

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Video Format Factory : Μετατρέψτε ήχο και βίντεο στο κινητό σας

read
 
Το Video Format Factory είναι μια εφαρμογή που διατίθεται στο Google Play και διαθέτει πλήθος εργαλείων για την επεξεργασία και μετατροπή βίντεο και ήχου. Αναπτύχθηκε από την Keerby, και έχει σχεδιαστεί για να είναι απλή στη χρήση, ενώ παράλληλα να προσφέρει ισχυρές δυνατότητες για τους χρήστες.

Μια από τις βασικές λειτουργίες του είναι η μετατροπή των βίντεο σε διάφορα δημοφιλή φορμά, όπως MP4, AVI, FLV, 3GP, και  άλλα. Αυτό  θα σας επιτρέψει  να προσαρμόσετε τα βίντεο σας στις δικές σας ανάγκες  και να τα αναπαράγετε σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες. Επιπλέον,  υποστηρίζει τη μετατροπή των βίντεο σε ήχο, επιτρέποντας  σας να  εξάγετε τον ήχο από ένα βίντεο και να τον αποθηκεύσετε σε διάφορα μορφές ήχου, όπως MP3, AAC, WAV κ.λπ.

Διαθέτει επίσης, εργαλεία επεξεργασίας βίντεο, όπως αποκοπή, συγχώνευση, περιστροφή και εφέ. Μια άλλη σημαντική λειτουργία του είναι η δυνατότητα συμπίεσης των βίντεο για να μειώσετε το μέγεθος  τους  χωρίς όμως να χάσουν σε  ποιότητα, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρειάζεται να τα μοιραστείτε  μέσω email ή  στα Social Media.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Μετατροπή Βίντεο και Ήχου : Υποστηρίζει τη μετατροπή όλων των σημαντικών μορφών αρχείων όπως MP4, FLV, WebM, AVI, MKV, MP3, FLAC, WMA, OGG, M4A, και WAV. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τα αρχεία σας στις επιθυμητές μορφές χωρίς κόπο.
  2. Συμπίεση Βίντεο :  Η εφαρμογή επιτρέπει τη συμπίεση βίντεο για εξοικονόμηση χώρου ή για εύκολη αποστολή μέσω περιορισμένου εύρους ζώνης στο διαδίκτυο. Μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος των βίντεο χωρίς να χάνετε την ποιότητα, κάνοντας τη διαδικασία αποστολής πολύ πιο εύκολη.
  3. Επεξεργασία Βίντεο : Μπορείτε να κόψετε βίντεο, να τα περικόψετε, να αντιστρέψετε την αναπαραγωγή τους, να εξάγετε μόνο τον ήχο (π.χ., MP3), να δημιουργήσετε GIF από βίντεο και να αφαιρέσετε υδατογραφήματα. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας τα επεξεργασμένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Υποστηριζόμενες Μετατροπές

Η εφαρμογή περιλαμβάνει προεπιλογές για αυτόματες ρυθμίσεις μετατροπής για διάφορες μορφές, όπως:

✔MP3 σε AAC, M4A σε MP3
✔FLV σε MP4, AVI σε MP4
✔MP4 σε FLV, MP4 σε AVI

Υπάρχουν επίσης προεπιλογές για Android MP4, (MP3, M4A, AAC), AVI, DVD (NTSC και PAL format), FLV, iPad, MP4, MPEG2, WebM, WMV, και άλλα.

Σε τελική ανάλυση,  εάν ψάχνετε για μια  εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να μετατρέπετε, να επεξεργάζεστε και να συμπιέζετε τα βίντεο σας, τότε το Video Format Factory είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .