//Add More external stylesheets PointerStick : Χρήσιμη εφαρμογή για όσους διδάσκουν η κάνουν παρουσιάσεις


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

PointerStick : Χρήσιμη εφαρμογή για όσους διδάσκουν η κάνουν παρουσιάσεις

read

Το PointerStick είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εικονικό δείκτη στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους διδάσκουν ή παρουσιάζουν κάτι σε μια οθόνη, καθώς το κάνει πιο εύκολο για το κοινό να παρακολουθήσει την παρουσίαση.

Το λογισμικό διαθέτει πολλές δυνατότητες προσαρμογής, όπως η επιλογή του σχήματος και του χρώματος του δείκτη, καθώς και η ρύθμιση του μεγέθους και της διαφάνειας του. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε διάφορα εφέ, όπως τρεμοπαίζοντας ή φωτίζοντας τον δείκτη, για να κάνετε την παρουσίασή σας ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα να καθορίσετε τα πλήκτρα που θα χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο του δείκτη. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο λειτουργίας του δείκτη στις προτιμήσεις σας και να τον κάνετε πιο εύκολο στη χρήση.

Επιπλέον, διαθέτει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα να κρατάτε τον δείκτη πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης, έτσι ώστε να μην εμποδίζει την προβολή του περιεχομένου. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τον δείκτη αυτόματα μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αδράνειας, για να εξοικονομήσετε ενέργεια της μπαταρίας του υπολογιστή σας.

Συνοψίζοντας, το PointerStick είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους εργάζονται με παρουσιάσεις και διδασκαλία σε υπολογιστή. Αξίζει να το δοκιμάσετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PointerStick


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .