//Add More external stylesheets CrystalMark : Πόσο γρήγορος είναι ο SSD σας;


Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

CrystalMark : Πόσο γρήγορος είναι ο SSD σας;

read

Το CrystalDiskMark είναι ένα απλό, πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να μετρήσει την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής του σκληρού δίσκου σας. Αυτό είναι πολύ  πρακτικό για τους χρήστες που θέλουν να δουν πόσο γρήγορα μπορεί να μεταφέρει δεδομένα ο σκληρός δίσκος τους, είτε πρόκειται για αρχεία μουσικής και βίντεο, είτε για εφαρμογές και παιχνίδια.

Το πρόγραμμα έχει ένα απλούστατο, απόλυτα κατανοητό μενού. Απλά τρέξτε το πρόγραμμα, επιλέξτε τον σκληρό δίσκο που θέλετε να δοκιμάσετε και πατήστε το κουμπί "Έναρξη". Το CrystalDiskMark θα ξεκινήσει να μετρά την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής του σκληρού δίσκου και θα εμφανίσει τα αποτελέσματα σε λίστα με διάφορες μετρήσεις.

Υποστηρίζει διάφορους τύπους σκληρών δίσκων, και SSD. Αυτό, σας επιτρέπει να κάνετε σύγκριση μεταξύ διαφορετικών τύπων δίσκων και να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος για τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές δοκιμές με διάφορα μεγέθη αρχείων, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς η απόδοση του δίσκου σας αλλάζει ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου που μεταφέρετε.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για  ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε χρήστη που επιθυμεί να ελέγξει την απόδοση και την αξιοπιστία του σκληρού του δίσκου.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή CrystalDiskMark


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .