//Add More external stylesheets Οι 6 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης προγραμμάτων για τα Windows


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Οι 6 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης προγραμμάτων για τα Windows

read

Οι εφαρμογές ενημέρωσης προγραμμάτων αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για τη διαχείριση του λογισμικού στον υπολογιστή μας. Είναι σημαντικό να διατηρούμε τα προγράμματά μας ενημερωμένα για να αποφύγουμε προβλήματα ασφαλείας και να απολαμβάνουμε τις τελευταίες βελτιώσεις και λειτουργίες που προσφέρουν. 

 Στο σημερινό μας άρθρο, θα εξετάσουμε τις 6 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης προγραμμάτων για τα Windows. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρείτε ενημερωμένα όλα τα προγράμματα σας με ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο. 

Επιπλέον, μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια, καθώς αναλαμβάνουν τη διαδικασία της αναζήτησης και εγκατάστασης των ενημερώσεων αυτόματα. Μην παραλείψετε να ελέγξετε τις λειτουργίες και τις δυνατότητες κάθε εφαρμογής πριν καταλήξετε στην τελική σας επιλογή.
1


QuickInstaller


Αυτό που χρειάζεται ο σύγχρονος χρήστης είναι μια εφαρμογή που να του επιτρέπει να εγκαθιστά εύκολα και γρήγορα το λογισμικό που χρειάζεται, χωρίς περιττές διαδικασίες και χρονοβόρες αναμονές. Το QuickInstaller είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ενημέρωσης και εγκατάστασης λογισμικού για Windows τόσο για προγράμματα εγκατάστασης όσο και για φορητές εφαρμογές.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό στη βάση δεδομένων και να διατηρείτε το λογισμικό του υπολογιστή σας ενημερωμένο. Επιπλέον, μπορείτε να εξάγετε λίστες εάν έχετε εγκαταστήσει εφαρμογές και να κάνετε εισαγωγή σε άλλους υπολογιστές.

Οι ορισμοί του λογισμικού συνεχώς αυξάνονται και αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 600 διαθέσιμες εφαρμογές και μπορείτε ακόμη και να συνεισφέρετε υποβάλλοντας το λογισμικό μόνοι σας!
Το QuickInstaller έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση με λίγα κλικ, ώστε να μην χρειάζεται να έχετε τεχνικές δεξιότητες για να το χρησιμοποιήσετε, ωστόσο υπάρχουν επίσης λειτουργίες για τον πιο έμπειρους χρήστες,

Διαθέτει έναν απλό και φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το λογισμικό που θέλετε να εγκαταστήσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που σας δίνει το πρόγραμμα.

 
2


Winstall


Το winstall είναι μια δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαδικασία εγκατάστασης λογισμικού στον υπολογιστή σας. Συνήθως ψάχνοντας  συχνά νέα προγράμματα για να τα εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας δαπανάμε πολύ χρόνο μέχρι να τα βρούμε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες με τα αγαπημένα σας προγράμματα και εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να τα εγκαταστήσετε με ένα κλικ. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν αναβαθμίζετε τον υπολογιστή σας ή όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα και χρειάζεστε να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό σας.

Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με δημοφιλή προγράμματα και εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας στον υπολογιστή σας με μόλις ένα κλικ. Από προγράμματα όπως το Photoshop, το Blender και το Premiere Pro μέχρι δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Discord, το Spotify και το Zoom, το winstall τα έχει όλα. Μπορείτε ακόμα και να εγκαταστήσετε παιχνίδια όπως το Minecraft και το League of Legends γρήγορα και εύκολα.

Επιπλέον, παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις και τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, έτσι ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για τα πιο hot προγράμματα που κυκλοφορούν.

 
3


UpdateHub


Οι παρωχημένες εφαρμογές μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες απειλές για την ασφάλεια σας. Το UpdateHub είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τη διαδικασία ενημέρωσης λογισμικού για τον υπολογιστή σας.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα για ενημερώσεις για όλο το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών. 

Eμφανίζει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις και σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες θα εγκαταστήσετε, κάνοντας τη διαδικασία ενημέρωσης γρήγορη και εύκολη. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης λειτουργία επαναφοράς. Αυτή η δυνατότητα σημαίνει ότι μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα την προηγούμενη έκδοση, εάν δεν σας αρέσει μια ενημέρωση ή εάν κάνετε ενημέρωση κατά λάθος. 

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένων σημειώσεων έκδοσης και αριθμών έκδοσης, επιτρέποντάς σας να παραμένετε ενημερωμένοι για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που έγιναν στο λογισμικό σας. Το UpdateHub δεν ενημερώνει απλώς εφαρμογές. Μπορεί επίσης να ενημερώσει εφαρμογές από το Microsoft Store και ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα.

4


Patch My PC


Πρόκειται για μία ελαφριά και εύχρηστη εφαρμογή λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να διατηρούν ενημερωμένo το λειτουργικό σύστημα Windows και τις εγκατεστημένες εφαρμογές τους.

Με το Patch My PC Home, οι χρήστες μπορούν να σαρώσουν τον υπολογιστή τους για ξεπερασμένο λογισμικό και να κατεβάσουν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις με λίγα μόνο κλικ. Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα και παραθέτει όλα τα προγράμματα που χρειάζονται ενημέρωση.

Το λογισμικό διαθέτει επίσης πρόσθετες δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα απεγκατάστασης ανεπιθύμητου λογισμικού, διαχείρισης στοιχείων εκκίνησης και εκτέλεσης βασικών εργασιών συντήρησης συστήματος. Παρέχει επίσης, μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του εγκατεστημένου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών όπως ο εκδότης, η ημερομηνία εγκατάστασης και ο αριθμός έκδοσης.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του είναι οι δυνατότητες αυτοματοποίησής του. Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν αυτόματες σαρώσεις και ενημερώσεις, διασφαλίζοντας ότι το λογισμικό τους παραμένει ενημερωμένο χωρίς καμία μη αυτόματη παρέμβαση. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης αθόρυβες ενημερώσεις παρασκηνίου, επιτρέποντας στους χρήστες να συνεχίσουν να εργάζονται στον υπολογιστή τους χωρίς διακοπές.
5


RuckZuck Software Package Manager


Το RuckZuck Software Package Manager, είναι μία απλή εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει για να εγκαταστήσετε και να ενημερώσετε το υπάρχων λογισμικό σας στα Windows. Ο τρόπος χρήσης είναι απλούστατος, απλά τρέξτε την εφαρμογή, επιλέξτε κατηγορία και κατεβάστε το πρόγραμμα που επιθυμείτε. Ωστόσο αν απλά θέλετε να κάνετε ενημέρωση των ήδη εγκατεστημένων εφαρμογών περιμένετε λίγο, έως ότου το πρόγραμμα ανιχνεύσει τις εγκατεστημένες εφαρμογές και σε περίπτωση νεότερων εκδόσεων θα σας προτρέψει να τις εγκαταστήσετε.  Έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί ενημερωμένο το λογισμικό στον υπολογιστή σας, ακόμα και αν το λογισμικό δεν εγκαταστάθηκε με το RuckZuck. Διαθέτει ένα απλό, εύκολο μενού για την εγκατάσταση ή αναβάθμιση του λογισμικού σας με μερικά μόνο κλικ.

 
6


Npackd



Πρόκειται ένα πρόγραμμα εγκατάστασης, διαχειριστής πακέτων για προγράμματα Windows που σας βοηθά να βρείτε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό που επιθυμείτε στην τελευταία του έκδοση ή να το απεγκαταστήσετε, εάν δεν σας είναι πλέον απαραίτητο.

Η διαδικασία της εγκατάστασης-απεγκατάστασης εφαρμογών είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Το Npackd προσπαθεί να γίνει το κομβικό σημείο μέσα από το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε, να εγκαταστήσετε και να διαχειριστείτε το λογισμικό σας.

Βασικά είναι ένας διαχειριστής πακέτων που σας επιτρέπει να κάνετε εγκατάσταση ή απεγκατάσταση και ενημέρωση πολλών πακέτων από μία μόνο τοποθεσία.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .