//Add More external stylesheets ExplorerBgTool : Πώς να βάλετε το λογότυπό σας στον Windows Explorer


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ExplorerBgTool : Πώς να βάλετε το λογότυπό σας στον Windows Explorer

read

Το ExplorerBgTool είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εικόνα φόντου του Windows Explorer στα Windows 11 και Windows 10. Αν και η δυνατότητα προσαρμογής του φόντου είναι διαθέσιμη σε πολλά άλλα μέρη του λειτουργικού συστήματος, η δυνατότητα προσαρμογής του φόντου του Windows Explorer δεν είναι διαθέσιμη από προεπιλογή. Σε αυτό το σημείο το ExplorerBgTool έρχεται να μας βοηθήσει.

Με το ExplorerBgTool, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε μια εικόνα από τη συλλογή σας και να την ορίσετε ως φόντο για τον Windows Explorer. Φυσικά μπορείτε να επαναφέρετε το προεπιλεγμένο φόντο του Windows Explorer, ανά πάσα στιγμή.

Υποστηρίζονται εικόνες μόνο μορφή png, jpg, επομένως, βεβαιωθείτε ότι είναι έγκυρη η εικόνα σας διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει σφάλμα!

Εάν παρουσιαστεί σφάλμα, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ESC και ανοίξτε την εξερεύνηση αρχείων (αυτό δεν θα φορτώσει την εικόνα), κατόπιν απεγκαταστήστε το εργαλείο ή διαγράψτε τη μη συμβατή εικόνα

ΒΗΜΑΤΑ

1. Αφού κατεβάσετε το αρχείο Release_x64_fix.zip αποσυμπιέστε το και ανοίξτε το φάκελο Release_x64_fix, μετά ανοίξτε τον υποφάκελο x64. Τώρα, κάντε κλικ με δικαιώματα διαχειριστή στο αρχείο Register.cmd και η εικόνα θα προστεθεί αυτόματα στο φόντο σας.
Στο φάκελο Image της εφαρμογής, μπορείτε να αφαιρέσετε την προεπιλεγμένη εικόνα που θα δείτε και να προσθέσετε τη δική σας, για παράδειγμα το λογότυπο σας, φροντίστε ωστόσο, να είναι σε φορμα png ή jpg.Τέλος, πειραματιστείτε λίγο με τις διαστάσεις του logo σας. Στις δοκιμές που έκανα επέλεξα μία εικόνα με διαστάσεις, 125 X 125 px. Τέλος, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνας σας ανά πάσα στιγμή.


2.
Τώρα, αν θέλετε να επαναφέρετε το φόντο του windows explorer στην προεπιλεγμένη του κατάσταση κάντε απλά κλικ στην επιλογή Uninstall.cmd.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ExplorerBgTool


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .