//Add More external stylesheets Alternate Pic View EXESlide : Μετατρέψτε φωτογραφίες σε αρχεία Exe, GIF, SWF και Avi


Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Alternate Pic View EXESlide : Μετατρέψτε φωτογραφίες σε αρχεία Exe, GIF, SWF και Avi

read

Ίσως δεν υπάρχει άλλη τόσο μικρή και τόσο απλή εφαρμογή που μέσα από ένα απλούστατο μενού να μπορεί να φτιάξει και να μετατρέψει τις φωτογραφίες σας σε αρχεία Exe, GIF,σε SWF ( Flash Slideshow ) και αρχεία AVI (βίντεο). Από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε Edit και προσθέστε τον φάκελο με τις φωτογραφίες που θέλετε να μετατρέψετε.

Αφού κάνετε την επιλογή σας, πατήστε View-Thumpnails για να μπορείτε να βλέπετε τις φωτογραφίες σας ως μικρογραφίες. Επιλέξτε file και ανάλογα με το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε διαλέξτε ένα από τα παρακάτω.

Με το Create executable file μπορούμε να φτιάξουμε αρχεία exe (εκτελέσιμα αρχεία), κλικάροντας επάνω τους μπορούμε να δούμε τις φωτογραφίες μας ως slideshows, με το το create Gif animation μετατρέπουμε τις φωτογραφίες μας σε κινούμενες εικόνες, με το Create SWF τρέχουμε τις φωτογραφίες σε αρχείο flash, τέλος επιλέγοντας AVI Clip μετατρέπουμε τις εικόνες σε βίντεο .

Υπάρχουν κάποιες επιπλέον επιλογές στο πρόγραμμα όπως για παράδειγμα το να προσθέσουμε μουσική στα Slideshows να καθορίσουμε τον χρόνο που θα διαδέχεται η μία φωτογραφία την άλλη, την χρονική διάρκεια που θα φαίνεται η κάθε φωτογραφία, την ανάλυση που θέλετε να έχει, ακόμη και να συμπιέσουμε το τελικό αρχείο ώστε να καταλαμβάνει λιγότερο χώρο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Alternate Pic View EXESlide


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .