//Add More external stylesheets SSuite Office Premium HD+ : Δωρεάν Σουίτα γραφείου για επαγγελματίες και απαιτητικούς χρήστες


Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

SSuite Office Premium HD+ : Δωρεάν Σουίτα γραφείου για επαγγελματίες και απαιτητικούς χρήστες

read

Το SSuite Office Premium HD+είναι μια πλήρως λειτουργική σουίτα γραφείου που διαθέτει μια ευρεία γκάμα εφαρμογών για τη δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά που την καθιστούν μια από τις πιο προηγμένες σουίτες γραφείου. 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει είναι η ενσωματωμένη υποστήριξη για το Microsoft Office και το OpenDocument Format, η δυνατότητα εξαγωγής σε PDF, η ενσωματωμένη βάση δεδομένων και η υποστήριξη για διάφορες γλώσσες. Επιπλέον, περιλαμβάνει εργαλεία για τη διαχείριση επαφών και ημερολογίων, καθώς και εργαλεία σχεδίασης για τη δημιουργία επαγγελματικών παρουσιάσεων.

Ακόμη, περιλαμβάνει  βελτιωμένη υποστήριξη για τα Windows 10 και 11 και του Office 2019, καθώς και βελτιωμένη συμβατότητα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας σε μια ποικιλία τυποποιημένων μορφοτύπων και ακόμη και την εξαγωγή τους σε pdf, jpg, bmp, png, gif, είναι επίσης συμβατό με το MS Office - {rtf, doc, txt, RTC, pdf}.

Δημιουργήστε αρχεία PDF χωρίς κανένα πρόσθετο λογισμικό. Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες δυνατότητες του PDF WordGraph και μοιραστείτε την εργασία σας εύκολα και με όλους χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε εγκαταστήσει το Adobe Acrobat. Μετατρέψτε έγγραφα του Word με πλούσιο κείμενο, καθώς και παρουσιάσεις σε PDF.

Σχεδιασμένο για να σας δώσει τα καλύτερα εργαλεία μορφοποίησης εγγράφου, σας βοηθά να οργανώσετε και να γράψετε τα έγγραφά σας πιο αποτελεσματικά είναι με απλά λόγια όλα όσα θα περίμενε κανείς από μια επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την καθημερινή αλληλογραφία σας. 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης και η εφαρμογή Accel Spreadsheet το αντίστοιχο του Excel και διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να υπολογίσετε, να αναλύσετε, να συνοψίσετε και να παρουσιάσετε τα δεδομένα σας με αριθμητικές αναφορές ή πολύχρωμα γραφικά.

Με μερικά κλικ μπορείτε να αναδιοργανώσετε το υπολογιστικό φύλλο για να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε ορισμένες σειρές δεδομένων, ή να μορφοποιήσετε περιοχές και πίνακες, σύμφωνα με τους ειδικούς όρους, ή να υπολογίσετε γρήγορα υποσύνολα και σύνολα. Συμβατότητα του εγγράφου με το MS Office - {VTS, txt, xls, csv}.Τέλος αξίζει να σημειώσω ότι περιλαμβάνει εκτός από τις εφαρμογές γραφείου και 8 ακόμη διαφορετικές εφαρμογές που πιθανώς να σας είναι χρήσιμες.

Συνοψίζοντας πρόκειται για μια πλήρως εξοπλισμένη σουίτα γραφείου που διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία επαγγελματικών εγγράφων και παρουσιάσεων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SSuite Office Premium HD+


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .