//Add More external stylesheets DVD Flick : Δημιουργήσετε DVD από ταινίες, βίντεο και φωτογραφίες.


Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

DVD Flick : Δημιουργήσετε DVD από ταινίες, βίντεο και φωτογραφίες.

read

Είναι γεγονός πως τα DVD έχουν χάσει την αίγλη τους στις ημέρες μας λόγω των νέων  ψηφιακών μέσων αποθήκευσης, αλλά ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλοί λάτρεις της παραδοσιακής αυτής μορφής. Αν είστε ένας από αυτούς και θέλετε να δημιουργήσετε τα δικά σας DVD με τις αγαπημένες σας ταινίες, τότε το DVD Flick είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρακτικό και εύκολο στη χρήση λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε DVD από ταινίες, βίντεο και φωτογραφίες. Με το DVD Flick, μπορείτε να προσθέσετε τα αρχεία σας σε μια λίστα εργασιών και να τα οργανώσετε σε διάφορα μενού και κεφάλαια. 

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε υπότιτλους, να επιλέξετε τον τύπο του μενού και να προσαρμόσετε την εμφάνιση τους, καθώς και να προσθέσετε ήχο και μουσική υπόκρουση. Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία σας, να προσθέσετε εφέ και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις τους πριν τη δημιουργία του DVD.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι η συμβατότητά του με πολλά διάφορα αρχεία βίντεο και ήχου. Μπορείτε να εισάγετε αρχεία από διάφορες πηγές, όπως αρχεία AVI, MPEG, FLV, MP4, και αρχεία ήχου MP3, OGG, AC3 και πολλά άλλα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε DVD από οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή ήχου έχετε στη διάθεσή σας.

Σας δίνει τη δυνατότητα τη να δημιουργήσετε ένα ISO αρχείο από το έργο σας, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή να το κάψετε απευθείας σε έναν κενό δίσκο DVD. Αυτό σας παρέχει την ευκαιρία να δημιουργήσετε αντίγραφα των DVD σας ή να τα μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Συνοψίζοντας, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη δημιουργία DVD, εύκολο στη χρήση, με πολλές επιλογές προσαρμογής και συμβατό με πολλά διάφορα αρχεία βίντεο και ήχου. Α
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή DVD Flick


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .