//Add More external stylesheets Window Ruler : Χρήσιμο εργαλείο για τη μέτρηση αντικειμένων στην οθόνη


Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Window Ruler : Χρήσιμο εργαλείο για τη μέτρηση αντικειμένων στην οθόνη

read

Είτε είστε γραφίστας, προγραμματιστής , ή απλός χρήστης, αυτή η εφαρμογή παρέχει μια σειρά εργαλείων για να σας βοηθήσει να επιτύχετε ακριβείς μετρήσεις.

Με την πρώτη ματιά, το Window Ruler μπορεί να φαίνεται σαν ένα απλό εργαλείο, αλλά οι δυνατότητές του είναι εκτεταμένες. Με τη χρήση ενός διαφανούς χάρακα, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να μετρούν διάφορα στοιχεία στην οθόνη τους, όπως το ύψος, το πλάτος και τις αποστάσεις μεταξύ των αντικειμένων. Αυτό αποδεικνύεται ανεκτίμητο σε καταστάσεις όπου οι ακριβείς μετρήσεις είναι καθοριστικής σημασίας, όπως ο σχεδιασμός διατάξεων ιστού, η δημιουργία γραφικών ή η εξέταση εικόνων.

Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέτουν σχολιασμούς απευθείας στις οθόνες τους. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν συνεργάζεστε με άλλους ή όταν παρέχετε σχόλια για ένα σχέδιο ή έγγραφο. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο σχολιασμού κειμένου της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν εύκολα να επισημάνουν σημαντικά σημεία ή να γράψουν σχόλια απευθείας στην οθόνη, εξοικονομώντας χρόνο και εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόσθετο λογισμικό.

Η εφαρμογή διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό που είναι εύκολο στην πλοήγηση, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζονται χωρίς καμία ταλαιπωρία. Με τη διαισθητική διάταξη και τα απλά χειριστήρια, το Window Ruler είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επαγγελματίες, καθιστώντας το ένα πολύτιμο εργαλείο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

Για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες, η εφαρμογή προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το επίπεδο διαφάνειας, το χρώμα και το μέγεθος του χάρακα, επιτρέποντας μια εξατομικευμένη εμπειρία. Αυτό διασφαλίζει ότι η εφαρμογή ενσωματώνεται απρόσκοπτα στη ροή εργασίας σας και ικανοποιεί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα, μετακινήστε τον χάρακα σύροντάς τον, μετρήστε ένα συγκεκριμένο παράθυρο σύροντας την κόκκινη μπάλα πάνω του,  εμφάνιση/απόκρυψη του χάρακα κάνοντας αριστερό κλικ στο εικονίδιο ειδοποίησης, εμφανίστε τις επιλογές κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο ειδοποίησης ή στο παράθυρο χάρακα, τέλος, το μέγεθος του χάρακα μπορεί να αλλάξει χρησιμοποιώντας το ποντίκι/

Συμπερασματικά,  πρόκειται ισχυρή εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μετρούν, να σχολιάζουν αντικείμενα στην  οθόνη τους.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Window Ruler


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .