//Add More external stylesheets Πώς να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία του μενού επιλογών εκκίνησης στα windows 11


Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Πώς να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία του μενού επιλογών εκκίνησης στα windows 11

read

Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία του μενού επιλογών εκκίνησης στον υπολογιστή σας; Μην ανησυχείτε, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω. Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, θα μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το χρήσιμο μενού και να διαχειριστείτε τις επιλογές εκκίνησης του υπολογιστή σας με ευκολία.Στα Windows 11, η διαδικασία ενεργοποίησης του μενού επιλογών εκκίνησης έχει αλλάξει ελαφρώς σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.
Αναζητώντας το μενού επιλογών εκκίνησης για τον υπολογιστή σας, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην εύρεση του. Σε αυτό το άρθρο, θα δείξουμε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το μενού επιλογών εκκίνησης στα Windows 11.

ΒΗΜΑΤΑ

1. Αρχικά, ας δούμε πώς μπορούμε να ανοίξουμε το μενού επιλογών εκκίνησης. Η πιο απλή μέθοδος είναι να πατήσετε ταυτόχρονα τα πλήκτρα "Windows" και "R" για να ανοίξετε το παράθυρο "Εκτέλεση". Στο παράθυρο "Εκτέλεση", πληκτρολογήστε "cmd" και πατήστε το πλήκτρο "Enter". Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο της γραμμής εντολών.



2. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή: "shutdown /r /o" και πατήστε το πλήκτρο "Enter".

Αυτή η εντολή θα επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας σε μερικά δευτερόλεπτα και θα ανοίξει το μενού επιλογών εκκίνησης. Αφού ανοίξει το μενού επιλογών εκκίνησης, θα έχετε πρόσβαση σε διάφορες επιλογές όπως η επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, η επανεκκίνηση με χρήση της τελευταίας λειτουργικής ρύθμισης, η επανεκκίνηση με χρήση ενός επόμενου λειτουργικού συστήματος και άλλες επιλογές.


Αυτές ήταν οι βασικές οδηγίες για το πώς να ενεργοποιήσετε το μενού επιλογών εκκίνησης στα Windows 11. Αντιλαμβανόμαστε ότι η διαδικασία αυτή μπορεί να φανεί λίγο περίπλοκη για ορισμένους χρήστες, αλλά με αυτές τις οδηγίες, θα μπορέσετε εύκολα να το κάνετε.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .