//Add More external stylesheets AutoDarkMode : Δωρεάν εφαρμογή εναλλαγής μεταξύ φωτεινής και σκοτεινής λειτουργίας


Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

AutoDarkMode : Δωρεάν εφαρμογή εναλλαγής μεταξύ φωτεινής και σκοτεινής λειτουργίας

read

Στα windows μπορούμε να ενεργοποιήσουμε εύκολα μέσα από τις ρυθμίσεις τη λειτουργία μεταξύ φωτεινής και σκοτεινής λειτουργίας, ωστόσο με το AutoDarkMode είναι ακόμη πιο εύκολο και με πιο πολλές επιλογές. 

Πρόκειται για μία δωρεάν, ισχυρή εφαρμογή για τα Windows, που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν αυτόματα μεταξύ φωτεινής και σκοτεινής λειτουργίας με βάση τις προτιμήσεις τους ή την ώρα της ημέρας. Αυτή η εφαρμογή παρέχει μια βολική λύση για όσους προτιμούν διαφορετικά θέματα προβολής ανάλογα με το περιβάλλον ή τις προσωπικές προτιμήσεις τους.

Η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιείται η λειτουργία AutoDarkMode με βάση συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, όπως η ανατολή και η δύση του ηλίου, ή μπορούν να εναλλάσσονται χειροκίνητα μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών λειτουργιών όπως επιθυμούν. Επιπλέον, το AutoDarkMode παρέχει υποστήριξη για διάφορες εφαρμογές και προγράμματα, διασφαλίζοντας ότι η προτιμώμενη λειτουργία εφαρμόζεται  σε όλα τα παράθυρα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AutoDarkMode


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .