//Add More external stylesheets Aomei Partition Assistant : Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας διαμερισμάτων δίσκου


Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Aomei Partition Assistant : Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας διαμερισμάτων δίσκου

read

Με το κλασικό εργαλείο της διαχείρισης δίσκων που βρίσκεται ενσωματωμένο στα windows δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα αφού οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες.

Σε αντίθεση, το AOMEI Partition Assistant είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό διαμερισμάτων δίσκου, το οποίο έχει κερδίσει τη φήμη ενός εκ των  καλυτέρων λογισμικών διαχείρισης κατατμήσεων μεταξύ των χρηστών σε όλο τον κόσμο, έρχεται με πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πλήρως τον σκληρό σας  δίσκο και τα διαμερίσματα του.

Για παράδειγμα, με τη επιλογή "αλλαγή διαμερίσματος" σάς δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε το μέγεθος του διαμερίσματος για να λύσετε προβλήματα χαμηλού χώρου στο δίσκο ή να συρρικνώσετε το μέγεθος του διαμερίσματος για να κάνετε το μέγεθος του διαμερίσματος πιο λογικό.

Μπορείτε να διαχειριστείτε ευέλικτα το χώρο στο δίσκο με τη "δημιουργία διαμερίσματος", "συγχώνευση κατατμήσεων", "διαγραφή διαμερίσματος", "μορφοποίηση διαμερίσματος", "αντιγραφή διαμερίσματος" και ούτω καθεξής. Ενσωματώνει τεχνολογία προστασίας δεδομένων και σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ακόμη πιο ασφαλείς λειτουργίες κατάτμησης που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Είναι σε θέση να σας βοηθήσει να λύσετε κάθε είδους προβλήματα στα διαμερίσματα του δίσκου σας, ανεξάρτητα αν οι δίσκοι σας είναι μορφοποιημένοι με MBR ή GPT και μπορεί να τρέξει σε Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 και Windows 7.

Τέλος, υποστηρίζει ορισμένα προηγμένα χαρακτηριστικά κατάτμησης συμπεριλαμβανομένων της αλλαγής μεγέθους των διαμερισμάτων του σκληρού σας δίσκου της μετακίνησης κατάτμηση, τη συγχώνευση τη διάσπαση αλλά και τη δημιουργία, διαγραφή, τη μορφοποίηση διαμερισμάτων, την επέκταση διαμερισμάτων του συστήματος και την ανάκτηση Partition κ.λ.π.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΟΣΗΣ

  • Οι δυνατότητες είναι πολλές, μεταξύ δε αυτών, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της κατάτμησης, να δημιουργήσετε κατατμήσεις (partitions), να κάνετε φορμάτ, να τις διαγράψετε να τσεκάρετε τα διαμερίσματά σας ή να αλλάξετε το γράμμα στις ετικέτες. 
  • Μπορείτε ακόμη, να συγχωνεύσετε τις κατατμήσεις σας, να κλωνοποιήσετε ολόκληρο το δίσκο σας, ή κάποια κατάτμηση, να κάνετε καθαρισμό, να τεμαχίστε αρχεία ή φακέλους, να ανακατασκευάσετε τα αρχεία MBR και να δείτε την υγεία του αποθηκευτικού σας μέσου.
  • Να μετατρέψετε τα δεδομένα μεταξύ *MBR και *GPT, και να μεταφέρετε το λειτουργικό σας σύστημα από δίσκους MBR σε MBR δίσκους, SSD ή HDD. (MBR (ειδικός τύπος τομέα εκκίνησης που διατηρεί πληροφορίες για το πώς οργανώνονται τα λογικά διαμερίσματα που περιέχουν συστήματα αρχείων σε αυτό το μέσο και περιλαμβάνει τον εκτελέσιμο κώδικα για να λειτουργήσει ως εκκινητής του λειτουργικού συστήματος).
(Οι μονάδες δίσκου GPT μπορούν να είναι πολύ μεγαλύτερες, με τα όρια μεγέθους να εξαρτώνται από το λειτουργικό σύστημα και τα συστήματα αρχείων του. Το GPT επιτρέπει επίσης έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό διαμερισμάτων ωστόσο και πάλι, το όριο εδώ είναι το λειτουργικό σας σύστημα. τα Windows επιτρέπουν έως και 128 κατατμήσεις σε μια μονάδα GPT χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα εκτεταμένο διαμέρισμα για να λειτουργήσει).

Εν κατακλείδι, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις πιο δύσκολες εργασίες στον σκληρό σας δίσκο με μοναδική αξιοπιστία και ευκολία. Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε εδώ τι παραπάνω περιλαμβάνουν οι επαγγελματικές εκδόσεις και ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ τους .
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Aomei Partition Assistant


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .