WinToUSB : Eγκαταστήστε και τρέξτε Windows σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή μονάδα flash USB

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

WinToUSB : Eγκαταστήστε και τρέξτε Windows σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή μονάδα flash USB

read

Iσχυρό εργαλείο λογισμικού που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα φορητό λειτουργικό σύστημα Windows σε μια μονάδα USB. Αυτή η λύση εξαλείφει την ανάγκη για παραδοσιακές μεθόδους εγκατάστασης και επιτρέπει στους χρήστες να το μεταφέρουν μαζί τους όπου κι αν πάνε.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να τρέξετε Windows σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή αποθήκευσης USB, όπως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή μια μονάδα flash USB. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τη δική σας προσαρμοσμένη έκδοση των Windows διαθέσιμη σε οποιονδήποτε υπολογιστή συναντάτε, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αλλαγές.

Το λογισμικό διαθέτει  μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σας καθοδηγεί στη διαδικασία δημιουργίας ενός φορητού περιβάλλοντος Windows. Υποστηρίζει διάφορες εκδόσεις των Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7, 8,10 και 11 καθιστώντας το συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να κλωνοποιεί μια υπάρχουσα εγκατάσταση των Windows σε μια μονάδα USB. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε την τρέχουσα ρύθμιση και να τη μεταφέρετε απευθείας σε μια φορητή συσκευή χωρίς την ταλαιπωρία της επανεγκατάστασης όλων των εφαρμογών και των ρυθμίσεών σας.

Επιπλέον, παρέχει επιλογές για τη δημιουργία μονάδων USB με δυνατότητα εκκίνησης από αρχεία ISO ή μονάδες CD/DVD. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για επαγγελματίες που χρειάζεται να εγκαταστήσουν πολλά αντίγραφα των Windows ή να αντιμετωπίσουν συστήματα χωρίς πρόσβαση σε φυσικά μέσα.

Διαθέτει δωρεάν και επί πληρωμή εκδόσεις, καθεμία με το δικό της σύνολο δυνατοτήτων και περιορισμών. Η κατανόηση των διαφορών μεταξύ αυτών των εκδόσεων είναι ζωτικής σημασίας για τον προσδιορισμό του ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Η δωρεάν έκδοση του WinToUSB παρέχει βασικές λειτουργίες, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα φορητό λειτουργικό σύστημα Windows σε μονάδα USB. Με αυτήν την έκδοση, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows σε μια συσκευή USB και να την εκκινήσετε από οποιονδήποτε συμβατό υπολογιστή. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που πρέπει να γνωρίζετε.

Αντίθετα, η πληρωμένη έκδοση προσφέρει πρόσθετες προηγμένες δυνατότητες και καταργεί τους περιορισμούς που υπάρχουν στη δωρεάν έκδοση. Αυτές οι βελτιωμένες δυνατότητες περιλαμβάνουν υποστήριξη για τη δημιουργία χώρων εργασίας Windows To Go από μη εταιρικές εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 10 Home ή Professional.

Η πληρωμένη έκδοση επιτρέπει τη δημιουργία πολλαπλών μονάδων Windows To Go από ένα μόνο αρχείο ISO/WIM/ESD/SWM/VHD/VHDX, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν στη διάθεσή τους πολλαπλά φορητά λειτουργικά συστήματα.

Επιπλέον, η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για χρήστες που έχουν αγοράσει την πληρωμένη έκδοση του WinToUSB 8.2. Αυτό διασφαλίζει ότι τυχόν ζητήματα ή ερωτήσεις που προκύπτουν κατά τη χρήση μπορούν να αντιμετωπιστούν αμέσως από την ειδική ομάδα υποστήριξης.

Συνοπτικά, τόσο η δωρεάν όσο και η πληρωμένη έκδοση του WinToUSB διαθέτουν πολύτιμη λειτουργικότητα για τη δημιουργία φορητών περιβαλλόντων Windows σε μονάδες USB, ωστόσο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και να καθορίσετε εάν οι πρόσθετες δυνατότητες που παρέχονται από την πληρωμένη έκδοση είναι απαραίτητες για τις ανάγκες σας. Μπορείτε να δείτε τις διαφορές εδώ

Πριν προχωρήσετε στην διαδικασία εγγραφής βεβαιωθείτε ο σκληρός δίσκος, ο SSD ή το USB που θα χρησιμοποιήσετε έχει την κατάλληλη χωρητικότητα αλλά και αξιόπιστες προδιαγραφές έτσι ώστε να μην συναντήσετε κανένα πρόβλημα.  Ειδικά αν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε τα windowς 11 φροντίστε να βρείτε ένα USB με πολύ μεγάλες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης, διαφορετικά θα απογοητευθείτε. 

Συνοψίζοντας το WinToUSB προσφέρει μια αποτελεσματική λύση για τη δημιουργία φορητών περιβαλλόντων Windows σε μονάδες USB. Είτε θέλετε να εργάζεστε σε διαφορετικούς υπολογιστές είτε θέλετε απλώς την ευελιξία να έχετε το δικό σας εξατομικευμένο λειτουργικό σύστημα, το λογισμικό παρέχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για την αποτελεσματική κάλυψη αυτών των αναγκών.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WinToUSB

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .