//Add More external stylesheets TekaPoint : Σχεδιάστε διαγράμματα στην οθόνη του υπολογιστή σας


Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

TekaPoint : Σχεδιάστε διαγράμματα στην οθόνη του υπολογιστή σας

read

Η σχεδίαση διαγραμμάτων είναι τόσο σημαντική σε απομακρυσμένες συνεδρίες όσο και σε  κάποια αίθουσα συνεδριάσεων, τάξη ή αμφιθέατρο. Μια καθαρή, ακριβής εικόνα μπορεί να μας μεταφέρει στο θέμα με ευκολία.

Το TekaPoint είναι μια λύση για τη βελτίωση των παρουσιάσεων τόσο σε διαδικτυακές όσο και σε ζωντανές συνεδρίες. Εάν μια ερώτηση από το κοινό απαιτεί μια σύνθετη απάντηση, το TekaPoint μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή διαγραμμάτων με εκτεταμένο περιεχόμενο. Όλα αυτά ενώ χρησιμοποιείτε μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από περίπλοκες φιγούρες σχεδιασμένες για τεχνικές παρουσιάσεις. Μπορείτε να σχεδιάστε γραμμές, ορθογώνια και άλλα σχήματα κρατώντας απλά πατημένα τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο ενώ κάνετε κλικ και σύρετε με το ποντίκι, μπορείτε να επισημάνετε το περιεχόμενο της οθόνης.

Κρατώντας πατημένο το SHIFT θα σχεδιάσει μια γραμμή, το CTRL θα σχεδιάσει ένα ορθογώνιο, το TAB θα σχεδιάσει μια έλλειψη και κάνοντας δεξί κλικ κατά τη μεταφορά θα σχεδιάσει ένα βέλος. Για την έξοδο από τη λειτουργία κειμένου χρησιμοποιήστε το ESC.

Πατώντας τα αριθμητικά πλήκτρα από το 1 έως το 9 θα αλλάξει το μέγεθος του στυλό σχεδίασης. Η χρήση ενός συνδυασμού των χρωματικών πλήκτρων (B, C, G, M, N, O, P, R, W, Y) και προαιρετικά CTRL ή SHIFT θα παράγει έως και 30 διαφορετικά χρώματα στυλό.

Πατώντας το T θα αλλάξει το TekaPoint σε λειτουργία κειμένου. Πληκτρολογήστε οποιοδήποτε κείμενο και θα εμφανιστεί στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε το αριστερό κλικ του ποντικιού για να τοποθετήσετε το κείμενο. Χρησιμοποιήστε τον τροχό του ποντικιού για να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς και έξοδο από τη λειτουργία κειμένου χρησιμοποιώντας το ESC.

Διαθέτει πάρα πολλές επιλογές, ωστόσο, επειδή είναι πολλές είναι δύσκολο να απομνημονευθούν, προφανώς θα χρειαστείτε λίγο χρόνο μέχρι να εξοικειωθείτε με τη λειτουργία του και να τις αποθηκεύστε κάπου ώστε να  είναι εύκολα προσβάσιμες . 

Για να το κατεβάσετε  βάλτε ένα ποσό αν θέλετε να ενισχύετε τον δημιουργό  ή  απλα  πληκτρολογήστε 0 και μετά κάντε κλικ στο εικονίδιο του Paypal
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή TekaPoint


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .