//Add More external stylesheets safelock : Δωρεάν εργαλείο κρυπτογράφησης αρχείων


Κυριακή 28 Απριλίου 2024

safelock : Δωρεάν εργαλείο κρυπτογράφησης αρχείων

read

Απλό, φιλικό προς το χρήστη εργαλείο κρυπτογράφησης αρχείων AES σχεδιασμένο για λειτουργικά συστήματα Windows. Παρέχει έναν ασφαλή τρόπο για την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων σας και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα αρχεία σας.

Με το SafeLock Basic, μπορείτε να κρυπτογραφήσετε μεμονωμένα αρχεία ή ολόκληρους φακέλους χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο Advanced Encryption Standard (AES), ο οποίος είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως μία από τις πιο ασφαλείς διαθέσιμες μεθόδους κρυπτογράφησης. Το AES χρησιμοποιεί ένα συμμετρικό κλειδί, που σημαίνει ότι το ίδιο κλειδί χρησιμοποιείται τόσο για κρυπτογράφηση όσο και για αποκρυπτογράφηση, διασφαλίζοντας ότι μόνο όσοι έχουν το σωστό κλειδί μπορούν να έχουν πρόσβαση στα κρυπτογραφημένα αρχεία σας.

Για να κρυπτογραφήσετε ένα αρχείο ή φάκελο, απλώς σύρτε το μέσα από την εφαρμογή SafeLock και ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης . Στη συνέχεια, το SafeLock Basic θα δημιουργήσει μια κρυπτογραφημένη έκδοση του αρχείου ή του φακέλου σας, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο με την εισαγωγή του σωστού κωδικού πρόσβασης.

Εν κατακλείδι. το SafeLock Basic είναι ένα απλό, αξιόπιστο και εύχρηστο εργαλείο κρυπτογράφησης αρχείων για χρήστες Windows που θέλουν να προστατεύσουν τα ευαίσθητα δεδομένα τους από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Με τη λειτουργία κρυπτογράφησης AES  μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι τα αρχεία σας προστατεύονται.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή safelock


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .