//Add More external stylesheets MuPDF : Ελαφρύ πρόγραμμα προβολής PDF, XPS και ηλεκτρονικών βιβλίων.


Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

MuPDF : Ελαφρύ πρόγραμμα προβολής PDF, XPS και ηλεκτρονικών βιβλίων.

read

Το MuPDF είναι ένα δωρεάν λογισμικό που αναπτύχθηκε από την Artifex Software και παρέχει ένα ελαφρύ πρόγραμμα προβολής PDF.

Η μηχανή απόδοσης του MuPDF είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένη για ταχύτητα και απόδοση μνήμης, επιτρέποντάς της να αποδίδει γρήγορα ακόμη και μεγάλα και πολύπλοκα αρχεία PDF. Υποστηρίζει διάφορες λειτουργίες, όπως διαφάνεια και προηγμένη απόδοση κειμένου. Το λογισμικό μπορεί να ενσωματωθεί σε άλλες εφαρμογές και να χρησιμοποιηθεί ως backend για την εμφάνιση και το χειρισμό αρχείων PDF.

Εκτός από την προβολή αρχείων PDF, το MuPDF παρέχει επίσης εργαλεία γραμμής εντολών για εξαγωγή κειμένου και εικόνων από έγγραφα PDF, χειρισμό σχολιασμών PDF και μετατροπή αρχείων PDF σε άλλες μορφές, όπως HTML ή SVG.

Το renderer στο MuPDF είναι προσαρμοσμένο για υψηλής ποιότητας γραφικά anti-aliased. Αποδίδει κείμενο με μετρήσεις και απόσταση με ακρίβεια σε κλάσματα του pixel για την υψηλότερη πιστότητα στην αναπαραγωγή της εμφάνισης μιας εκτυπωμένης σελίδας στην οθόνη

Υποστηρίζει πολλές μορφές εγγράφων, όπως PDF, XPS, OpenXPS, CBZ, EPUB και FictionBook 2. Μπορείτε να προσθέσετε σχολιασμούς σε έγγραφα PDF και να συμπληρώσετε φόρμες με τα προγράμματα προβολής από κινητά (αυτή η δυνατότητα θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην προβολή επιτραπέζιων υπολογιστών). Σε τελική ανάλυση, μπορεί να σας φανεί πολύ λιτό, ωστόσο,  κάνει πολύ καλά τη δουλειά για την οποία προορίζεται.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή MuPDF


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .