//Add More external stylesheets LIII BitTorrent Client : Eλαφρύς, client για συνδέσμους Torrent και Magnet


Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

LIII BitTorrent Client : Eλαφρύς, client για συνδέσμους Torrent και Magnet

read

Δωρεάν εφαρμογή λογισμικού για τα windows  που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν και να ανεβάζουν αρχεία χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο BitTorrent. Είναι ένας ελαφρύς και πλούσιος σε δυνατότητες client που παρέχει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και αποτελεσματικές δυνατότητες λήψης. 

Από τα βασικά χαρακτηριστικά του LIII BitTorrent Client είναι η ικανότητά του να χειρίζεται πολλές λήψεις ταυτόχρονα. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαχειριστούν και να δώσουν προτεραιότητα στις λήψεις τους, να τις διακόψουν και να τις συνεχίσουν και να ορίσουν όρια  εύρους ζώνης για να βελτιστοποιήσουν τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο.

Ο client  υποστηρίζει επίσης μαγνητικούς συνδέσμους, οι οποίοι είναι ένας δημοφιλής τρόπος κοινής χρήσης και λήψης torrents. Οι σύνδεσμοι Magnet εξαλείφουν την ανάγκη για ξεχωριστό αρχείο torrent και επιτρέπουν στους χρήστες να ξεκινήσουν απευθείας τη λήψη ενός αρχείου κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο.

Επιπλέον,  παρέχει προηγμένες ρυθμίσεις και επιλογές για την προσαρμογή της διαδικασίας λήψης. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν όρια ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης, να διαμορφώσουν ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης και να ενεργοποιήσουν την κρυπτογράφηση για βελτιωμένο απόρρητο και ασφάλεια. Ο client υποστηρίζει επίσης αυτόματη αντιστοίχιση θυρών και UPnP για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Παρέχει μια σαφή επισκόπηση της προόδου λήψης, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας λήψης, του χρόνου που απομένει και του αριθμού των συνδεδεμένων ομότιμων. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν λεπτομερή στατιστικά στοιχεία και γραφήματα για να παρακολουθούν τις ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης με την πάροδο του χρόνου.

Συνοψίζοντας, το LIII BitTorrent Client είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη εφαρμογή λογισμικού για λήψη και κοινή χρήση αρχείων χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο BitTorrent. Η ελαφριά φύση του, το φιλικό μενού και οι προηγμένες δυνατότητες το καθιστούν μία δημοφιλή επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή LIII BitTorrent Client


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .