//Add More external stylesheets iVCam : Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας ως webcam για υπολογιστή


Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

iVCam : Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας ως webcam για υπολογιστή

read

Το iVCam είναι μια εφαρμογή λογισμικού για τα Windows που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν τη συσκευή τους iPhone ή Android σε κάμερα web υψηλής ευκρίνειας. Προσφέρει μια οικονομική λύση σε χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μια κάμερα web για βιντεοδιασκέψεις, ζωντανή ροή, διαδικτυακές συσκέψεις και άλλα.

Μόλις συνδεθούν οι συσκευές στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi ή μέσω USB, το iVCam δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ της κάμερας του smartphone και του υπολογιστή, μετατρέποντας το smartphone σε κάμερα web.

Υποστηρίζει τόσο την μπροστινή όσο και την πίσω κάμερα του smartphone, επιτρέποντας σας να επιλέξετε την κάμερα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης διάφορες επιλογές ανάλυσης, που κυμαίνονται από τυπική ευκρίνεια έως υψηλή, εξασφαλίζοντας καθαρή έξοδο βίντεο.

Παρέχει ακόμη, πρόσθετες λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας της κάμερας web με εφέ εικόνας και φίλτρα σε πραγματικό χρόνο στη ροή βίντεο, τέλος, υποστηρίζει επιλογές αυτόματης και χειροκίνητης εστίασης, διασφαλίζοντας ότι το βίντεο παραμένει ευκρινές και καθαρό.

Εκτός από το βίντεο, το iVCam υποστηρίζει επίσης μετάδοση ήχου από το smartphone στον υπολογιστή. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για βιντεοδιασκέψεις και διαδικτυακές συσκέψεις όπου είναι απαραίτητος ο καθαρός ήχος.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα παράθυρο προεπισκόπησης στην οθόνη του υπολογιστή, για να παρακολουθείτε τη ροή της κάμερας web σε πραγματικό χρόνο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Υψηλής ποιότητας βίντεο σε πραγματικό χρόνο με χαμηλή καθυστέρηση και γρήγορη ταχύτητα.
  • Αυτόματη σύνδεση μέσω Wi-Fi ή USB και εύκολη στη χρήση.
  • Εκτελείται στο παρασκήνιο, δεν επηρεάζει τη χρήση άλλων εφαρμογών.
  • Συνδέστε πολλές συσκευές σε έναν υπολογιστή ταυτόχρονα.
  • Υποστηρίζει ανάλυση βίντεο 4K, 2K, 1080p, 720p, 480p, 360p κ.λπ.
  • Προηγμένες ρυθμίσεις κάμερας – AE/AF, ISO, EC, WB και ζουμ.
  • Δυνατότητα ρύθμισης για ρυθμό καρέ βίντεο, ποιότητα και κωδικοποιητή.
  • Υποστηρίζεται η λειτουργία Landscape και Portrait.
  • Υποστήριξη μπροστινών, πίσω, ευρυγώνιων/τηλεφωτογραφικών καμερών και εναλλαγή σε πραγματικό χρόνο.
  • Υποστήριξη  φλας, χειροκίνητη/αυτόματη εστίαση και αναστροφή/καθρέφτη βίντεο.
  • Αντικατάσταση φόντου. θάμπωμα, μωσαϊκό, πράσινη οθόνη και άλλα

Συμπερασματικά, πρόκειται για μία αξιόπιστη λύση για τη μετατροπή του smartphone σας σε webcam υψηλής ευκρίνειας για υπολογιστές. Η ευκολία στη χρήση, η έξοδος βίντεο υψηλής ποιότητας και οι πρόσθετες λειτουργίες το καθιστούν ιδανική επιλογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα όλες τις δυνατότητες του iVCam εκτός από το ότι υπάρχει ένα υδατογράφημα « iVCam » στο βίντεο εξόδου και μερικές φορές εμφανίζονται διαφημίσεις . Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο βίντεο χαμηλής ποιότητας 640 x 480 και ορισμένες δυνατότητες θα είναι περιορισμένες. Αγοράζοντας την πλήρη έκδοση  μπορείτε να αφαιρέσετε υδατογραφήματα, διαφημίσεις και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες.

 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,Android, iOS
Κατεβάστε την εφαρμογή iVCam


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .