//Add More external stylesheets Ashampoo Background Remove : Αφαιρέστε αντικείμενα από φωτογραφίες και αντικαταστείτε το φόντο


Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ashampoo Background Remove : Αφαιρέστε αντικείμενα από φωτογραφίες και αντικαταστείτε το φόντο

read

Το Ashampoo Background Remove είναι ένα λογισμικό για τα windows που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν εύκολα το φόντο από εικόνες. Χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να ανιχνεύει αυτόματα και να αφαιρεί το φόντο, αφήνοντας μόνο το θέμα της εικόνας.

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τη δημιουργία επαγγελματικών φωτογραφιών, την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από φωτογραφίες ή τη δημιουργία διαφανών φόντων για έργα σχεδιασμού γραφικών.

Το λογισμικό προσφέρει επίσης επιπλέον δυνατότητες, όπως η δυνατότητα αντικατάστασης του αφαιρεθέντος φόντου με ένα νέο, η προσαρμογή των χρωμάτων του προσκηνίου και του φόντου και η λεπτομερής ρύθμιση της επιλογής.

Η περικοπή αντικειμένων είναι παιχνιδάκι με το Ashampoo Background Remover. Το πρόγραμμα διαθέτει έξυπνη ανίχνευση που αναγνωρίζει και απομονώνει τα αντικείμενα με εξαιρετική ακρίβεια. Με βάση τα περιγράμματα, τα σημαντικά στοιχεία της εικόνας ανιχνεύονται αυτόματα και περικόπτονται!

Στο 99% των περιπτώσεων, η έξυπνη αυτόματη ανίχνευση είναι σωστή, αλλά κανένας αλγόριθμος δεν είναι τέλειος για αυτό μπορείτε να παρέμβετε και χειροκίνητα για την προσθήκη ή αφαίρεση στοιχείων στην εικόνα. Απλώς χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο πινέλο για να ζωγραφίσετε πρόχειρα πάνω στα εικονοστοιχεία για να τα συμπεριλάβετε ή να τα αποκλείσετε από την ανίχνευση.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα εξαιρετικό λογισμικό για να δημιουργήσετε εκπληκτικές συνθέσεις εικόνων ή εξαγάγετε μεμονωμένα αντικείμενα για χρήση σε άλλα έργα σχεδιασμού, να αλλάξετε φόντα εικόνων για να δημιουργήσετε εντελώς νέες σκηνές και να δώσετε στις λήψεις σας μια νέα συναρπαστική εμφάνιση.

Για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση του πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπο του κατασκευαστή (ή να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό) - προκειμένου να αποκτήσετε ένα δωρεάν κλειδί άδειας χρήσης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Ashampoo Background Remove


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .