//Add More external stylesheets WizTree : Δωρεάν λογισμικό ανάλυσης χώρου δίσκου


Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

WizTree : Δωρεάν λογισμικό ανάλυσης χώρου δίσκου

read

Λογισμικό ανάλυσης χώρου δίσκου γνωστό για την εξαιρετική του ταχύτητα. Επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν και να αναλύουν γρήγορα τους σκληρούς δίσκους ή τους συγκεκριμένους φακέλους τους για να προσδιορίσουν πώς χρησιμοποιείται ο χώρος στο δίσκο

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι η αξιοσημείωτη ταχύτητά του, καθιστώντας το έναν από τους ταχύτερους διαθέσιμους αναλυτές χώρου δίσκου. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για τη γρήγορη σάρωση του συστήματος αρχείων και τη δημιουργία λεπτομερών αναφορών σχετικά με τη χρήση του δίσκου.

Αυτό σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε μεγάλα αρχεία και φακέλους που καταναλώνουν σημαντικές ποσότητες αποθηκευτικού χώρου. Με το WizTree, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της σάρωσης σε μια ιεραρχική δενδρική δομή, ταξινομημένη κατά μέγεθος αρχείου.

Το λογισμικό παρέχει όμορφα γραφικά και χρωματικά  και κωδικοποιημένες ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε εύκολα ποια αρχεία και φάκελοι καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο. Εκτός από την οπτική αναπαράσταση, παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε αρχείο και φάκελο, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους, της διαδρομής και της ημερομηνίας τελευταίας τροποποίησης.

Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τα αρχεία που μπορείτε να διαγράψετε ή να μετακινήσετε για να ελευθερώσουν χώρο στο δίσκο.

Συμπερασματικά, η εξαιρετική του ταχύτητα και οι αποτελεσματικές δυνατότητες σάρωσης το καθιστούν ιδανικό εργαλείο για γρήγορη ανάλυση της χρήσης του χώρου στο δίσκο και βελτιστοποίηση της αποθήκευσης για κάθε υπολογιστή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WizTree


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .