//Add More external stylesheets WingetUI : Λήψη, εγκατάσταση, ενημέρωση και απεγκατάσταση εφαρμογών


Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

WingetUI : Λήψη, εγκατάσταση, ενημέρωση και απεγκατάσταση εφαρμογών

read
Το WingetUI είναι ένα δωρεάν λογισμικό   με  όμορφο περιβάλλον χρήστη για τους πιο συνηθισμένους διαχειριστές πακέτων για Windows 10 και Windows 11, όπως Winget , Scoop , Chocolatey , Pip και NPM .

Με αυτό το πρόγραμμα,  μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη, εγκατάσταση, ενημέρωση και απεγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού είναι δημοσιευμένο σε αυτούς τους διαχειριστές πακέτων. Τα διαθέσιμα πακέτα κυμαίνονται από γνωστά λογισμικά όπως προγράμματα περιήγησης, προγράμματα ανάγνωσης pdf και άλλα κοινά προγράμματα μέχρι άλλα λιγότερο γνωστά βοηθητικά προγράμματα.

Ωστόσο, οι δυνατότητές του δεν τελειώνουν εδώ. Διαθέτει δυνατότητες όπως, μηχανισμοί δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς λιστών πακέτων ή μαζικής εγκατάστασης ή απεγκατάστασης λογισμικού, είτε για να αφαιρέσετε τη ΄΄σαβούρα΄΄ από το νέο σας φορητό υπολογιστή είτε για να επαναφέρετε εύκολα το λογισμικό που είχατε εγκαταστήσει στην τελευταία σας εγκατάσταση.

Έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης, ενημέρωσης και απεγκατάστασης πακέτων από τα Winget, Scoop και Chocolatey. Μπορεί επίσης να αναβαθμίσει και να απεγκαταστήσει πακέτα που έχουν εγκατασταθεί στο παρελθόν καθώς και να απεγκαταστήσει τις ενσωματωμένες εφαρμογές των Windows και έχει τη δυνατότητα να εισάγει και να εξάγει τα πακέτα της επιλογής σας, ώστε να μπορείτε να τα εγκαταστήσετε εύκολα στο μέλλον.

Εμφανίζει μια ειδοποίηση όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις ενημερώσεις και τα εγκατεστημένα πακέτα από το μενού περιβάλλοντος και θα ενημερωθείτε εάν η εγκατάσταση/ενημέρωση/απεγκατάσταση μιας εφαρμογής ολοκληρώθηκε με επιτυχία ή όχι.

Τέλος, έχει τη δυνατότητα να εμφανίζει πληροφορίες που σχετίζονται με το πακέτο (όπως την άδεια χρήσης του, το κατακερματισμό SHA256, την αρχική σελίδα κ.λπ.) πριν από την εγκατάσταση.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που θα διευκολύνει τον χρήστη στις καθημερινές του εργασίες με τον υπολογιστή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WingetUI


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .