//Add More external stylesheets

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

WingetUI : Λήψη, εγκατάσταση, ενημέρωση και απεγκατάσταση εφαρμογών

read

Το WingetUI είναι ένα γραφικό περιβάλλον που παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή για την εγκατάσταση, τη διαχείριση και την ενημέρωση εφαρμογών στα Windows. 

Με αυτό το πρόγραμμα,  μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη, εγκατάσταση, ενημέρωση και απεγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού είναι δημοσιευμένο σε αυτούς τους διαχειριστές πακέτων. Τα διαθέσιμα πακέτα κυμαίνονται από γνωστά λογισμικά όπως προγράμματα περιήγησης, προγράμματα ανάγνωσης pdf και άλλα κοινά προγράμματα μέχρι άλλα λιγότερο γνωστά βοηθητικά προγράμματα.

Ωστόσο, οι δυνατότητές του δεν τελειώνουν εδώ. Διαθέτει δυνατότητες όπως, μηχανισμοί δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς λιστών πακέτων ή μαζικής εγκατάστασης ή απεγκατάστασης λογισμικού, είτε για να αφαιρέσετε τη ΄΄σαβούρα΄΄ από το νέο σας φορητό υπολογιστή είτε για να επαναφέρετε εύκολα το λογισμικό που είχατε εγκαταστήσει στην τελευταία σας εγκατάσταση.

Έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης, ενημέρωσης και απεγκατάστασης πακέτων από τα Winget, Scoop και Chocolatey. Μπορεί επίσης να αναβαθμίσει και να απεγκαταστήσει πακέτα που έχουν εγκατασταθεί στο παρελθόν καθώς και να απεγκαταστήσει τις ενσωματωμένες εφαρμογές των Windows, να εισάγει και να εξάγει τα πακέτα της επιλογής σας, ώστε να μπορείτε να τα εγκαταστήσετε εύκολα στο μέλλον.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Εύκολη Διαχείριση Λογισμικού : Μπορείτε να εγκαταστήσετε, ενημερώσετε και αφαιρέσετε λογισμικό από το σύστημά σας με ένα κλικ. Το WingetUI συνδυάζει τα πακέτα από τους πιο χρησιμοποιούμενους διαχειριστές πακέτων για Windows, όπως Winget, Chocolatey, Scoop, Pip, Npm και .NET Tool.
  2. Ανακάλυψη Νέων Πακέτων :  Ανακαλύψτε νέα πακέτα και φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να βρείτε εύκολα το πακέτο που θέλετε. Μπορείτε να δείτε λεπτομερή μεταδεδομένα για κάθε πακέτο πριν την εγκατάσταση, όπως το άμεσο URL λήψης, το όνομα του εκδότη και το μέγεθος του αρχείου.
  3. Μαζική Εγκατάσταση και Απεγκατάσταση : Εγκαταστήστε, ενημερώστε ή απεγκαταστήστε πολλά πακέτα ταυτόχρονα επιλέγοντας πολλαπλά πακέτα πριν από την εκτέλεση της ενέργειας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την απομάκρυνση ανεπιθύμητου λογισμικού από έναν νέο υπολογιστή ή για την εύκολη επαναφορά του λογισμικού που είχατε εγκαταστήσει στην προηγούμενη εγκατάσταση.
  4. Αυτόματες Ενημερώσεις :  Αν δεν θέλετε αυτόματες ενημερώσεις, μπορείτε να ειδοποιηθείτε όταν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε εκδόσεις ή να αγνοήσετε πλήρως τις ενημερώσεις σε βάση ανά πακέτο.
  5. Εξαγωγή και Εισαγωγή Πακέτων :  Εξάγετε προσαρμοσμένες λίστες πακέτων για να τις εισαγάγετε σε άλλο μηχάνημα και να εγκαταστήσετε αυτά τα πακέτα με προηγουμένως καθορισμένες παραμέτρους εγκατάστασης. Η ρύθμιση μηχανημάτων ή η διαμόρφωση ενός συγκεκριμένου λογισμικού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.
  6. Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας : Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των πακέτων σας σε ένα τοπικό αρχείο για να ανακτήσετε εύκολα τη ρύθμιση σας σε ελάχιστο χρόνο όταν μεταβαίνετε σε νέο μηχάνημα
Συμπερασματικά, πρόκειται για μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που θα  σας  διευκολύνει  στις καθημερινές εργασίες με τον υπολογιστή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WingetUI 3.1.0


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .