Πώς να προσθέσετε ή να διαγράψετε τις πληροφορίες κατασκευαστή στα Windows 10 και 11

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς να προσθέσετε ή να διαγράψετε τις πληροφορίες κατασκευαστή στα Windows 10 και 11

read
Στα Windows 10 και Windows 11, είναι δυνατή η αλλαγή των πληροφοριών OEM και του ονόματος προϊόντος συστήματος. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι χρήσιμη για την εξατομίκευση του υπολογιστή σας ή για σκοπούς καθιέρωσης επωνυμίας σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. 

BHMATA
  1. Ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου. Πατήστε το πλήκτρο Windows + R στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση. Πληκτρολογήστε "regedit" και πατήστε Enter.
  2. Στον Επεξεργαστή Μητρώου, μεταβείτε στην ακόλουθη  διαδρομή: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OEMInformation
  3.  Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, θα δείτε πολλές τιμές, όπως "RegisteredOwner", "RegisteredOrganization", "ProductName" και "EditionID". Κάντε διπλό κλικ σε κάθε τιμή για να τροποποιήσετε τα δεδομένα της σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. 
  4.  Για να αλλάξετε το όνομα προϊόντος συστήματος, κάντε διπλό κλικ στην τιμή που ονομάζεται "ProductName" και τροποποιήστε τα δεδομένα της.
  5.  Αφού κάνετε όλες τις απαραίτητες αλλαγές, κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επεξεργασία των ρυθμίσεων μητρώου μπορεί να είναι επικίνδυνη εάν δεν γίνει σωστά. Φροντίστε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου σας πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, ώστε να μπορείτε να το επαναφέρετε εάν κάτι πάει στραβά.  Να είστε προσεκτικοί όταν τροποποιείτε τις ρυθμίσεις μητρώου, καθώς εσφαλμένες αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν αστάθεια του συστήματος ή άλλα ζητήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αν σας άρεσέ το άρθρο μας διαδώστε το!!
Μπορείτε να σχολιάστε το θέμα μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( m.me/132070110136869 ).