//Add More external stylesheets

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Uninstalr : Κορυφαία εφαρμογή μαζικής απεγκατάστασης λογισμικού για τα Windows

read

Το Uninstalr είναι ένα εύκολο στη χρήση και πολύ ακριβές πρόγραμμα απεγκατάστασης λογισμικού για Windows. Πριν από την απεγκατάσταση, θα δείτε κάθε μεμονωμένο αρχείο, φάκελο, κλειδί μητρώου και καταχώρηση μητρώου που έχει δημιουργήσει η συγκεκριμένη εφαρμογή στο σύστημά σας.

Όλα αυτά τα δεδομένα εντοπίζονται από το Uninstalr και αφαιρούνται αυτόματα εάν επιλέξετε να προχωρήσετε στην απεγκατάσταση. Xρησιμοποιεί μια προσαρμοσμένη μηχανή απεγκατάστασης, με αυτόν τον τρόπο μπορεί επίσης να ανιχνεύσει υπολείμματα εφαρμογών που είχατε απεγκαταστήσει προηγουμένως.

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στο Uninstalr να παρακολουθεί όταν εγκαθιστάτε οποιαδήποτε νέα εφαρμογή και θα εντοπίσει τα δεδομένα της ενώ την εγκαθιστάτε. Όταν τρέξετε την εφαρμογή περιμένετε λίγο έως ότου κάνει κάνει πλήρη ανάλυση του λογισμικού σας. Από εκεί και μετά θα δείτε τη λίστα με το εγκατεστημένο λογισμικό σας.

Επιλέξτε το ή τα προγράμματα που θέλετε να απεγκαταστήσετε. Μετά το πέρας της απεγκατάστασης θα σας ζητήσει να κάνετε επανεκκίνηση, ωστόσο αν δεν επιθυμείτε να το κάνετε εκείνη τη στιγμή απλά απενεργοποιήστε το αντίστοιχο κουτάκι.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Μαζική απεγκατάσταση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα: Επιτρέπει την ταυτόχρονη απεγκατάσταση πολλών εφαρμογών.
  2. Υποστήριξη αυτοματοποιημένης απεγκατάστασης: Μπορεί να απεγκαταστήσει εφαρμογές χωρίς την ανάγκη χρήστης παρέμβασης.
  3. Βαθιά ανάλυση δεδομένων: Αναλύει όλα τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί από τις εγκατεστημένες εφαρμογές και τα αφαιρεί πλήρως.
  4. Παρακολούθηση νέων εγκαταστάσεων: Μπορεί να παρακολουθεί εγκαταστάσεις νέου λογισμικού και να καταγράφει τα δεδομένα που δημιουργούνται.
  5. Διορθώνει εσφαλμένα δεδομένα: Διορθώνει λανθασμένες πληροφορίες από τη λίστα εγκατεστημένων εφαρμογών των Windows.
  6. Ανίχνευση φορητών εφαρμογών: Εντοπίζει φορητές εφαρμογές και κατάλοιπα από προηγούμενες απεγκαταστάσεις.
  7. Λεπτομερής προβολή δεδομένων: Εμφανίζει όλα τα δεδομένα που θα αφαιρέσει πριν την απεγκατάσταση.
  8. Δυνατότητες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος: Επιτρέπει την ταξινόμηση, το φιλτράρισμα και την αναζήτηση της λίστας εγκατεστημένου λογισμικού.
  9. Υποστήριξη πολλαπλών τύπων λογισμικού: Υποστηρίζει την ανίχνευση και απεγκατάσταση λογισμικού από Microsoft Store, Steam, PortableApps.com, Big Fish Game System, Chocolatey, NuGet και Ninite.
  10. Υποστήριξη Windows Dark Mode:Συμβατό με το σκοτεινό θέμα των Windows.
  11. Διαθεσιμότητα σε φορητή και εγκαταστάσιμη έκδοση:  Διαθέτει φορητή έκδοση με ένα μόνο εκτελέσιμο αρχείο και κανονική έκδοση εγκατάστασης.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι το βάθος καθαρισμού, αφού όχι μόνο τα απεγκαθιστά αλλά καθαρίζει και όλα τα όλα τα άχρηστα υπολείμματα. Εντοπίζει επίσης φορητές εφαρμογές και υπολείμματα λογισμικού που είχατε απεγκαταστήσει προηγουμένως και στα οποία δεν έγινε πλήρης καθαρισμός.

Υποστηρίζει επίσης τον εντοπισμό και την απεγκατάσταση εγκατεστημένου λογισμικού από Microsoft Store, Steam, Big Fish Game System, Chocolatey, NuGet και Ninite.

Εν κατακλείδι,  εάν ψάχνετε για ένα διαφορετικό λογισμικό απεγκατάστασης προγραμμάτων, με δυνατότητες πλήρους καθαρισμού όλων των υπολειμμάτων είστε στο σωστό μέρος.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Uninstalr


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .