//Add More external stylesheets

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Sigma File Manager : Οργανώστε και διαχειριστείτε αρχεία και φακέλους

read

Το Sigma File Manager είναι μια δωρεάν, ανοιχτού κώδικα εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που εξελίσσεται γρήγορα και είναι διαθέσιμη για Windows και Linux. Σχεδιασμένη και αναπτυγμένη από τον Aleksey Hoffman, αυτή η εφαρμογή υπόσχεται να προσφέρει έναν ευφυή διαχειριστή αρχείων που θα βελτιώσει σημαντικά τη ροή εργασίας σας, προσφέροντας προηγμένα εργαλεία και διασφαλίζοντας την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Διαθέτει ισχυρή λειτουργία αναζήτησης αρχείων, επιτρέποντας στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα συγκεκριμένα αρχεία ή φακέλους με βάση διάφορα κριτήρια αναζήτησης, όπως όνομα αρχείου, επέκταση, μέγεθος και ημερομηνία τροποποίησης. Τα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται με σαφή και οργανωμένο τρόπο, διευκολύνοντας τους χρήστες να βρουν τα επιθυμητά αρχεία.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι οι προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης αρχείων και φακέλων. Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν διάφορες ενέργειες σε αρχεία και φακέλους, όπως αντιγραφή, μετακίνηση, μετονομασία, διαγραφή και δημιουργία νέων. Η εφαρμογή παρέχει επίσης επιλογές για μαζική επεξεργασία, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελούν ενέργειες σε πολλά αρχεία ή φακέλους ταυτόχρονα.

Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής αρχείων που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων αρχείων κειμένου, εικόνων, βίντεο και εγγράφων όπου μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση χωρίς να τα ανοίγετε σε εξωτερικές εφαρμογές.

Περιλαμβάνει επίσης, ενσωματωμένη λειτουργία συμπίεσης και εξαγωγής αρχείων όπου μπορείτε εύκολα να συμπιέσετε αρχεία και φακέλους σε δημοφιλείς μορφές αρχειοθέτησης, όπως ZIP και RAR, και να εξαγάγετε αρχεία από υπάρχοντα αρχεία, υποστηρίζει επίσης, κρυπτογράφηση κωδικού πρόσβασης για πρόσθετη ασφάλεια.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Έξυπνη Αναζήτηση :  Η λειτουργία αυτή επιτρέπει την εύρεση οποιουδήποτε αρχείου ή φακέλου στον υπολογιστή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Περιλαμβάνει σύστημα διόρθωσης τυπογραφικών σφαλμάτων, επιτρέποντάς σας να βρείτε αρχεία ακόμα και αν η αναζήτηση περιέχει λάθη, λάθος σειρά λέξεων ή ελλιπή σύμβολα.
  2.  Καρτέλες : Οι καρτέλες επιτρέπουν τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών καταλόγων με ένα κλικ ή συντόμευση πληκτρολογίου.
  3. Χώροι Εργασίας : Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς χώρους εργασίας με τις δικές τους καρτέλες και προκαθορισμένες ενέργειες, διευκολύνοντας την εναλλαγή μεταξύ τους.
  4. Προηγμένη Ασύρματη Κοινοποίηση Αρχείων : Μοιραστείτε έναν φάκελο ή ροή αρχείων σε τοπικές συσκευές ασύρματα χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετων εφαρμογών.
  5. Γραμμή Διευθύνσεων :  Επιτρέπει την γρήγορη πλοήγηση στους καταλόγους με το πληκτρολόγιο, συμπληρώνοντας αυτόματα τα ονόματα των αρχείων και ανοίγοντας καταλόγους καθώς πληκτρολογείτε.
  6. Φίλτρο Αντικειμένων : Το φίλτρο αντικειμένων σας επιτρέπει να φιλτράρετε αντικείμενα από τη λίστα για να βρείτε γρήγορα αυτό που χρειάζεστε.
  7. Προηγμένος Διαχειριστής Λήψεων :  Διαχειριστείτε και κατεβάστε αρχεία από το διαδίκτυο απλά σύροντας το URL στην εφαρμογή.
  8.  Σημειώσεις :  Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να αποθηκεύετε σημειώσεις σε ένα βολικό και γρήγορα προσβάσιμο μέρος.
  9. Προστασία Αρχείων : Προστατεύστε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο από τροποποίηση, μετονομασία ή διαγραφή.

Σε τελική ανάλυση, πρόκειται μια ισχυρή και πλούσια σε δυνατότητες εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για τα Windows με εργαλεία διαχείρισης αρχείων και προηγμένες λειτουργίες, για να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τα αρχεία και τους φακέλους σας.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Sigma File Manager


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .