//Add More external stylesheets ScreenBlur : Δωρεάν λογισμικό κλειδώματος οθόνης


Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ScreenBlur : Δωρεάν λογισμικό κλειδώματος οθόνης

read

Το ScreenBlur είναι ένα λογισμικό κλειδώματος οθόνης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήστες που τρέχουν Windows. Προσφέρει τη δυνατότητα προσωρινού κλειδώματος ή απόκρυψης της επιφάνειας εργασίας, παρέχοντας ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας για τον υπολογιστή σας.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ScreenBlur είναι η ικανότητά του να κλειδώνει αυτόματα τον υπολογιστή σας μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο αδράνειας. Αυτό διασφαλίζει ότι εάν απομακρυνθείτε από τον υπολογιστή σας για λίγο, θα είναι κλειδωμένος και απρόσιτος σε όποιον δεν έχει τον κωδικό πρόσβασης.

Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε κοινόχρηστους χώρους εργασίας ή δημόσια περιβάλλοντα όπου θέλετε να προστατεύσετε ευαίσθητες πληροφορίες. Επιπλέον, το ScreenBlur σάς επιτρέπει να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα για το ξεκλείδωμα του υπολογιστή σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το ξεκλειδώσετε αυτόματα την επόμενη μέρα σε μια συγκεκριμένη ώρα, διασφαλίζοντας ότι δεν χρειάζεται να το ξεκλειδώνετε χειροκίνητα κάθε πρωί. Αυτή η δυνατότητα προσθέτει άνεση και ηρεμία γνωρίζοντας ότι ο υπολογιστής σας θα είναι έτοιμος για χρήση όταν τον χρειαστείτε.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του ScreenBlur είναι η ικανότητά του να συσκοτίζει την επιφάνεια εργασίας, να απενεργοποιεί την οθόνη ή να θέτει τον υπολογιστή σας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας χρησιμοποιώντας προσαρμόσιμα πλήκτρα πρόσβασης. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο όταν θέλετε να ασφαλίσετε γρήγορα τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθείτε στα μενού ή τις ρυθμίσεις.

Συνολικά, παρέχει μια αποτελεσματική λύση για την προστασία των δεδομένων σας και τη διασφάλιση του απορρήτου στον υπολογιστή σας με Windows. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες κλειδώματος οθόνης και τις βολικές λειτουργίες, όπως προγραμματισμένο ξεκλείδωμα και χειριστήρια πλήκτρων πρόσβασης,  μπορείτε να προστατεύσετε με σιγουριά τα δεδομένα σας σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ScreenBlur


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .