//Add More external stylesheets

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Πώς να συνδέσετε ένα τηλέφωνό Android σε υπολογιστή που τρέχει windows 11

read

Η σύζευξη ενός τηλεφώνου Android με έναν υπολογιστή Windows 11 μέσω Bluetooth  είναι ένας βολικός τρόπος για τη μεταφορά αρχείων, την κοινή χρήση σύνδεσης στο διαδίκτυο ή ακόμα και τον έλεγχο του τηλεφώνου σας από τον υπολογιστή σας .Για κάποιους μπορεί να φανεί μια δύσκολη διαδικασία, ωστόσο, με τις σωστές οδηγίες μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τις δύο συσκευές.

Σε αυτήν την ενότητα, θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα σχετικά με τον τρόπο επιτυχούς αντιστοίχισης του τηλεφώνου σας Android με έναν υπολογιστή Windows 11. 

Για να ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι τόσο το τηλέφωνο Android όσο και ο υπολογιστής με Windows 11 διαθέτουν δυνατότητες Bluetooth και είναι ενεργοποιημένα. Δείτε πώς μπορείτε να τα συνδυάσετε.

BHMATA


1. Στον υπολογιστή σας με Windows 11, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και επιλέξτε "Ρυθμίσεις" από το μενού.

2. Στο παράθυρο Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο "Bluetooth & συσκευές" στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

3. Βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο γυρίζοντας το διακόπτη στη θέση "On".

4. Στο τηλέφωνό σας Android, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε "Συνδεδεμένες συσκευές" ή παρόμοιες επιλογές ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής σας.

5. Πατήστε "Σύζευξη νέας συσκευής" ή παρόμοιες επιλογές ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής σας.

6. Στη συνέχεια, το τηλέφωνό σας Android θα ξεκινήσει τη σάρωση για διαθέσιμες συσκευές Bluetooth σε κοντινή απόσταση.

7. Στον υπολογιστή σας με Windows 11, στη σελίδα ρυθμίσεων Bluetooth, κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη Bluetooth ή άλλης συσκευής".

8. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο με διαφορετικές επιλογές για την προσθήκη συσκευών. Επιλέξτε "Bluetooth".

9. Ο υπολογιστής σας με Windows 11 θα ξεκινήσει τη σάρωση για διαθέσιμες συσκευές Bluetooth σε κοντινή απόσταση.

10. Μόλις και οι δύο συσκευές βρουν η μία την άλλη στις αντίστοιχες διαδικασίες σάρωσης, επιλέξτε το τηλέφωνό σας Android από τη λίστα των διαθέσιμων συσκευών που εμφανίζονται και στις δύο οθόνες (Windows 11 PC και τηλέφωνο Android).

11. Ακολουθήστε τυχόν πρόσθετες οδηγίες ή οδηγίες που μπορεί να εμφανιστούν για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύζευξης.

Μετά την επιτυχή σύζευξη, θα δείτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης που υποδεικνύει ότι το τηλέφωνό σας Android είναι πλέον συνδεδεμένο μέσω Bluetooth στον υπολογιστή σας με Windows 11.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Τώρα μπορείτε  να δείτε και να πραγματοποιήσετε  διάφορες λειτουργίες, όπως η ασύρματη μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών ή ακόμη και η χρήση συγκεκριμένων εφαρμογών που σας επιτρέπουν να ελέγχετε πτυχές του τηλεφώνου σας Android απευθείας από τον υπολογιστή σας Windows 11. 

Λάβετε υπόψη ότι τα ακριβή βήματα και οι επιλογές ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεφώνου Android και την έκδοση των Windows 11.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .