//Add More external stylesheets ElevenClock : Δωρεάν προσαρμόσιμο ρολόι στη γραμμή εργασιών των Windows 11


Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

ElevenClock : Δωρεάν προσαρμόσιμο ρολόι στη γραμμή εργασιών των Windows 11

read

To ElevenClock, είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε την ώρα στον υπολογιστή μας καθώς διαθέτει  μια πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών για την παρουσίαση της ώρας. Αντί για τη συνηθισμένη ψηφιακή ή αναλογική ώρα, προβάλλει την ώρα με μια μοναδική, εκκεντρική προσέγγιση. Με διάφορα θέματα και επιλογές προσαρμογής, η εφαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το προσωπικό γούστο και τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Μια από τις κυρίαρχες λειτουργίες της είναι η δυνατότητα προβολής της ώρας σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους ταξιδεύουν συχνά ή έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις σε διάφορες ζώνες ώρας. Με την ElevenClock, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί την τρέχουσα ώρα σε πολλές πόλεις ταυτόχρονα, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και προσφέροντας τη δυνατότητα προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του.

Εκτός από την προβολή της ώρας, παρέχει επίσης πληροφορίες για την ημερομηνία, την ημέρα της εβδομάδας και τον μήνα, ενώ  μπορεί να βοηθήσει σε επαγγελματικές ή προσωπικές προθεσμίες.

Eίναι το πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να τροποποιήσετε το ρολόι σας με κάθε δυνατό τρόπο, από την προσθήκη δευτερολέπτων έως την αλλαγή ολόκληρου του συνδυασμού χρωμάτων, φέρνοντας τα ρολόγια σας στο επόμενο επίπεδο. Αλλά τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ.

Το ElevenClock μπορεί επίσης να διατηρήσει το ρολόι που εμφανίζεται όταν η γραμμή εργασιών είναι κρυμμένη από μια εφαρμογή πλήρους οθόνης ή να αλλάξει την ενέργεια που γίνεται όταν γίνεται κλικ στο ρολόι, διπλό κλικ ή ακόμη και με το μεσαίο κουμπί.

Τέλος, διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα θεμάτων για την επιλογή του χρήστη. Από απλά και καθαρά σχέδια μέχρι πιο πολύχρωμες και εκκεντρικές επιλογές, η εφαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την αισθητική και την προτίμηση του κάθε χρήστη.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Προσαρμόστε τη μορφή ημερομηνίας και ώρας: Προσθέστε δευτερόλεπτα και ημέρα της εβδομάδας ή αποκρύψτε την ημερομηνία και εμφανίστε μόνο την ώρα. Το ElevenClock σάς δίνει τα εργαλεία για να επιλέξετε εύκολα μεταξύ κοινών προεπιλογών, καθώς και τη δυνατότητα να καθορίσετε εύκολα τη δική σας προσαρμοσμένη μορφή
  • Προσαρμόστε την εμφάνιση του ρολογιού σας: Αλλάξτε το χρώμα φόντου του ρολογιού και την οικογένεια γραμματοσειρών, το στυλ, το χρώμα ή το μέγεθός του. Το ElevenClock μιμείται το ρολόι των Windows, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί εκτενώς.
  • Αλλάξτε τη θέση, μπορεί να μετακινηθεί στην οθόνη σας, φέρνοντας το ρολόι στην αριστερή πλευρά της οθόνης, μπορεί επίσης να εμφανίσει ένα ρολόι σε κάθε πλευρά της γραμμής εργασιών, καθώς και το μέγεθός του με μη αυτόματο τρόπο.
  • Αλλάξτε τη συμπεριφορά του ρολογιού: Μπορεί να εμφανίζεται σε παράθυρα πλήρους οθόνης, ενημερώνοντάς σας την ώρα όποτε θέλετε. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ενέργεια που γίνεται όταν γίνεται κλικ στο ρολόι, διπλό κλικ και μεσαίο κλικ.
  • Ώρα Διαδικτύου: Συγχρονίστε την ώρα με το Διαδίκτυο, έχοντας μια ακριβή ώρα Διαδικτύου χιλιοστού του δευτερολέπτου σε κάθε οθόνη.
  • Υποστήριξη πολλαπλών οθονών: Φυσικά, το ElevenClock υποστηρίζει δευτερεύουσες οθόνες και ναι, στα Windows 11
  • Ατομική προσαρμογή: Εάν οι παραπάνω δυνατότητες δεν είναι αρκετές για εσάς, μπορούν να αλλάξουν μεμονωμένα για κάθε ρολόι που εμφανίζεται, γιατί ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε μεμονωμένα προφίλ για συγκεκριμένα ρολόγια.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .