//Add More external stylesheets Cleaner One Pro : Πλήρες εργαλείο καθαρισμού και βελτιστοποίησης


Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Cleaner One Pro : Πλήρες εργαλείο καθαρισμού και βελτιστοποίησης

read
Το Cleaner One Pro είναι ένα πλήρες εργαλείο καθαρισμού και βελτιστοποίησης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για λειτουργικά συστήματα Windows. Αναπτύχθηκε από την Trend Micro, μια κορυφαία εταιρεία κυβερνοασφάλειας.

Με το Cleaner One Pro, μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση και την ταχύτητα του υπολογιστή σας αφαιρώντας ανεπιθύμητα αρχεία, βελτιστοποιώντας τις ρυθμίσεις συστήματος και διαχειριζόμενοι στοιχεία εκκίνησης. Σαρώνει το σύστημα διεξοδικά για να εντοπίσει και να αφαιρέσει περιττά αρχεία, όπως προσωρινά αρχεία, προσωρινή μνήμη, αρχεία καταγραφής και διπλότυπα, ελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο στο δίσκο.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο που βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν τους πόρους του συστήματός τους, όπως η CPU, η μνήμη και η χρήση του δίσκου. Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με διεργασίες που απαιτούν πόρους, επιτρέποντας στους χρήστες να τις εντοπίσουν και να τις κλείσουν για να ανακτήσουν πόρους του συστήματος.

Εκτός από τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση, προσφέρει λειτουργίες προστασίας απορρήτου. Μπορεί να διαγράψει με ασφάλεια το ιστορικό περιήγησης, τα cookie και άλλα ίχνη διαδικτυακής δραστηριότητας για την προστασία του απορρήτου και την προστασία από πιθανές απειλές.

Επιπλέον, συνοδεύεται από ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα απεγκατάστασης λογισμικού που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν εντελώς ανεπιθύμητες εφαρμογές. Διαχειρίζεται επίσης τα πρόσθετα και τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, βοηθώντας τους χρήστες να διατηρήσουν μια ακατάστατη και ασφαλή εμπειρία περιήγησης. Επίσης ενεργοποιώντας την επιλογή memory booster μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τη χρήση της CPU και την μνήμη που απομένει και αν αυτή πέσει πολύ  να κάνετε κλικ στην επιλογή optimize για να επανέλθει.

Στην δωρεάν εκδοχή περιλαμβάνει τις βασικές ρυθμίσεις ( μεταξύ των άλλων και τα παραπάνω) που αφορούν το καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του υπολογιστή ενώ στην pro περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες. ( καθαρισμός registry, καθαρισμός διπλών αρχείων)

Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο για τη βελτιστοποίηση και τη συντήρηση συστημάτων Windows που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοση, να ανακτήσετε χώρο στο δίσκο και να βελτιώσετε το απόρρητο και την ασφάλεια σας. Αξίζει να το δοκιμάσετε.
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Cleaner One Pro


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .