//Add More external stylesheets clawPDF : Εικονικός εκτυπωτής PDF/OCR/Image


Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

clawPDF : Εικονικός εκτυπωτής PDF/OCR/Image

read

Το ClawPDF μπορεί να φαίνεται ότι είναι ένας ακόμη εικονικός εκτυπωτής PDF/OCR/Image, αλλά στην πραγματικότητα έρχεται γεμάτο με χαρακτηριστικά που συνήθως βρίσκονται σε εταιρικές λύσεις. Με το clawPDF, μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφα σε διάφορες μορφές, όπως PDF/A-1b, PDF/A-2b, PDF/A-3b, PDF/X, PDF/Image, OCR, SVG, PNG, JPEG, TIF και TXT.

Έχετε επίσης εύκολη πρόσβαση στα μεταδεδομένα και μπορείτε να τα αφαιρέσετε πριν κοινοποιήσετε ένα έγγραφο. Επιπλέον, μπορείτε να προστατεύσετε τα έγγραφά σας με κωδικό πρόσβασης και να τα κρυπτογραφήσετε με AES έως και 256-bit. Διαθέτει μια διεπαφή δέσμης ενεργειών που σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τις διαδικασίες και να την ενσωματώνετε στην εφαρμογή σας. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε το clawPDF σε έναν διακομιστή εκτύπωσης και να εκτυπώσετε έγγραφα μέσω του δικτύου, όχι μόνο τοπικά.



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Προβολή PDF:Σας επιτρέπει να βλέπετε έγγραφα PDF με ευκολία. Παρέχει μια καθαρή και διαισθητική διεπαφή που διευκολύνει την πλοήγηση στις σελίδες, τη μεγέθυνση και σμίκρυνση και την αναζήτηση συγκεκριμένου περιεχομένου μέσα στο έγγραφο. Μπορείτε να προβάλλετε αρχεία PDF σε λειτουργία πλήρους οθόνης για μια εμπειρία ανάγνωσης χωρίς περισπασμούς.
  • Επεξεργασία PDF: Επεξεργαστείτε έγγραφα PDF. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσθήκης ή αφαίρεσης κειμένου, εικόνων και σχημάτων. Μπορείτε να τροποποιήσετε το υπάρχον κείμενο, να αλλάξετε στυλ γραμματοσειράς, χρώματα και μεγέθη και να εφαρμόσετε επιλογές μορφοποίησης όπως έντονη γραφή, πλάγια γραφή και υπογράμμιση. Επιπλέον, να αναδιατάσσετε σελίδες, να διαγράφετε σελίδες ή να συγχωνεύσετε πολλά PDF σε ένα μόνο έγγραφο.
  • Μετατροπή PDF: Παρέχει ισχυρές δυνατότητες μετατροπής, σε διάφορες μορφές όπως Word, Excel, PowerPoint, HTML και μορφές εικόνας όπως JPG, PNG και TIFF. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν πρέπει να εξαγάγετε περιεχόμενο από ένα PDF ή να το μετατρέψετε για περαιτέρω επεξεργασία σε άλλες εφαρμογές.
  • Ασφάλεια PDF: Διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών σε έγγραφα PDF. Προστατεύστε με κωδικό πρόσβασης τα έγγραφά σας για να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή περιορίσετε δικαιώματα όπως η εκτύπωση, η αντιγραφή και η επεξεργασία. Υποστηρίζει επίσης ψηφιακές υπογραφές, επιτρέποντας στους χρήστες να υπογράφουν έγγραφα PDF ψηφιακά για πρόσθετη αυθεντικότητα και ακεραιότητα.
  • Σχολιασμός PDF: Σας επιτρέπει να σχολιάζετε έγγραφα PDF με σχόλια, αυτοκόλλητες σημειώσεις, επισημάνσεις κειμένου και εργαλεία σχεδίασης. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη για τη συνεργασία με άλλους, την παροχή σχολίων ή τη δημιουργία σημειώσεων για προσωπική αναφορά.
  • Μαζική Επεξεργασία: Το ClawPDF υποστηρίζει τη μαζική επεξεργασία, που σας επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες σε πολλά αρχεία PDF ταυτόχρονα, με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να εφαρμόσετε τις ίδιες τροποποιήσεις, μετατροπές ή ρυθμίσεις ασφαλείας σε μια ομάδα αρχείων PDF, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.
  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή:Τέλος, διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, εύκολη στην πλοήγηση και κατανόηση. Η διάταξη είναι καθαρή, με σαφείς οδηγίες καθιστώντας την κατάλληλη για χρήστες όλων των επιπέδων τεχνογνωσίας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή clawPDF


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .