//Add More external stylesheets Οι 50 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχεις στον υπολογιστή σου


Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Οι 50 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχεις στον υπολογιστή σου

read

Στο σημερινό μας άρθρο επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τις 50 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχει  ένας χρήστης στον υπολογιστή του. Αν και αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο υποκειμενικό, εμείς θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε εφαρμογές που θα μας βοηθήσουν πολύ, Συμπεριλάβαμε όλα σχεδόν τα είδη εφαρμογών και φυσικά, στο μέλλον θα εμπλουτίσουμε το περιεχόμενό μας με ακόμα περισσότερες.
Τα προγράμματα

  1.  VLC Media Player : Eυέλικτο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε μορφή βίντεο ή ήχου.
  2. ShareX :  Δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να πάρετε screenshots από οποιαδήποτε. επιλεγμένη περιοχή με ένα μόνο πλήκτρο, να τις αποθηκεύσετε στο πρόχειρο σας, στο σκληρό δίσκο να τις φορτώσετε σε πάνω από 25 διαφορετικές υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων.
  3. Viber :  Ίσως η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Messenger που υπάρχει έως τώρα. Χρησιμοποιεί τη σύνδεση Internet του κινητού σας (είτε Wi-Fi είτε δεδομένα κινητής) για να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να κοινοποιείτε φωτογραφίες και βίντεο,.
  4. Spotify : Δημοφιλής υπηρεσία ροής μουσικής με μια τεράστια βιβλιοθήκη τραγουδιών.
  5. Avast Free Antivirus : Αξιόπιστο πρόγραμμα προστασίας από ιούς που προστατεύει τον υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό.
  6. EZ CD Audio Converter Free : Μετατρέψτε αρχεία ήχου μεταξύ οποιασδήποτε μορφής αρχείου ήχου. Κάψτε CD ήχου CD, δίσκους MP3 και δίσκους δεδομένων.
  7. Απόκομμα και σχέδιο : Δημιουργήστε ένα στιγμιότυπο, για να αντιγράψετε λέξεις ή εικόνες από ένα μέρος ή από ολόκληρη την οθόνη του υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αποκομμάτων, για να κάνετε αλλαγές ή να κρατήσετε σημειώσεις και κατόπιν αποθηκεύστε και μοιραστείτε το.
  8. GIMP : Ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνων συγκρίσιμο με το Photoshop.
  9. Audacity : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου για την εγγραφή και την τροποποίηση αρχείων ήχου.
  10. TeamViewer   : Λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για πρόσβαση και έλεγχο υπολογιστών από απόσταση.
  11. LibreOffice : Δωρεάν σουίτα γραφείου ανοιχτού κώδικα με ισοδύναμα με Word, Excel και PowerPoint.
  12. Evernote : Εφαρμογή λήψης σημειώσεων που συγχρονίζεται μεταξύ συσκευών για εύκολη πρόσβαση
  13. Malwarebytes  : Πρόγραμμα κατά του κακόβουλου λογισμικού για τον εντοπισμό και την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας
  14.  NanaZip  :  Το NanaZip  είναι ένας αρχειοθέτης αρχείων ανοιχτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σύγχρονη εμπειρία των Windows. 
  15. LastPass : Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για την ασφαλή αποθήκευση και διαχείριση των κωδικών πρόσβασής σας
  16.  Trello  : Εργαλείο διαχείρισης για την οργάνωση εργασιών και τη συνεργασία με άλλους
  17.  Zoom  : Δημοφιλής εφαρμογή τηλεδιάσκεψης για διαδικτυακές συσκέψεις και απομακρυσμένη εργασία.
  18.  Squoosh: Δωρεάν την εφαρμογή για υπολογιστές πολλαπλών πλατφορμών που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση, την αλλαγή μεγέθους, τη συμπίεση και τη μετατροπή των εικόνων σας. Μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας μειώνοντας τα μεγέθη αρχείων εικόνας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.
  19. ElevenClock: Eίναι το πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να τροποποιήσετε το ρολόι σας με κάθε δυνατό τρόπο, από την προσθήκη δευτερολέπτων έως την αλλαγή ολόκληρου του συνδυασμού χρωμάτων, φέρνοντας τα ρολόγια σας στο επόμενο επίπεδο. 
  20. Eye Saver : Το Eye Saver είναι εδώ για για προστατεύει τα μάτια σας ενώ εργάζεστε στον υπολογιστή. Διαθέτει τρεις κύριες λειτουργίες, φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη και κάνει τα χρώματα ζεστά,  εξαλείφει το αόρατο τρεμόπαιγμα του οπίσθιου φωτισμού της οθόνης, που προκαλεί καταπόνηση των ματιών και πονοκεφάλους και σας υπενθυμίζει να κάνετε διαλείμματα και παρέχει συμβουλές για τη διατήρηση της καλής υγείας μπροστά στον υπολογιστή.
  21. OBS Studio : Ισχυρό και δωρεάν λογισμικό για εγγραφή βίντεο και ζωντανή ροή
  22. HandBrake  : Μετακωδικοποιητής βίντεο για τη μετατροπή βίντεο σε διαφορετικές μορφές.
  23. DesktopUp: Το DesktopUp είναι μία νέα, εκπληκτική εφαρμογή, που θα σας επιτρέψει, να βελτιστοποιήσετε την επιφάνεια εργασίας σας, να δημιουργήσετε όσες επιφάνειάς εργασίες επιθυμείτε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους.
  24. Notepad++ - : Πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου πλούσιου σε δυνατότητες με υποστήριξη για πολλές γλώσσες προγραμματισμού.
  25. VirtualBox : Ισχυρό, δωρεάν λογισμικό εικονικοποίησης για την εκτέλεση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων στον υπολογιστή σας.
  26.  Thunderbird : Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με προηγμένες δυνατότητες όπως φίλτρα, ετικέτες και κρυπτογράφηση.
  27. Discord : Πλατφόρμα επικοινωνίας για παίκτες και κοινότητες για συνομιλία και φωνητική κλήση.
  28. KeePass : Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για αποθήκευση και δημιουργία ισχυρών κωδικών πρόσβασης.
  29. Rufus : Πρόγραμμα με την βοήθεια του οποίου μπορούμε να φτιάξουμε εκκινήσιμους δίσκους USB από εικόνες ISO.
  30. Simple IPTV Player :   Δωρεάν client IPTV για υπολογιστές που τρέχουν windows 10 και 11 μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε τηλεοπτικά κανάλια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στον υπολογιστή σας. 
  31. Windows Memory Cleaner :   Xρησιμοποιήσετε το Windows Memory Cleaner για να βελτιστοποιήσετε τη μνήμη, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε χωρίς να χάνετε χρόνο επανεκκινώντας το σύστημά σας.
  32. WinDynamicDesktop : Το WinDynamicDesktop φέρνει τη δυνατότητα δυναμικής επιφάνειας εργασίας από το MacOS Mojave στα Windows 10. Χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας για να καθορίσει τις ώρες ανατολής και ηλιοβασιλέματος και αλλάζει την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας με βάση την ώρα της ημέρας.
  33. Free Screen Recorder : Το απόλυτο εργαλείο για λήψη βίντεο οθόνης υψηλής ποιότητας. Είτε θέλετε να εγγράψετε ολόκληρη την οθόνη σας, μια συγκεκριμένη περιοχή μιας ιστοσελίδας ή απλώς μια καρτέλα, αυτό το απλό αλλά ισχυρό εργαλείο σας καλύπτει απόλυτα.
  34. LocalSend : Δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία με κοντινές συσκευές. Είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, καθιστώντας το προσβάσιμο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών. 
  35. Chasys Draw IES : Ισχυρή σουίτα  ξεχωριστών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διάφορες ανάγκες που σχετίζονται με την εικόνα. Αυτή η ολοκληρωμένη σουίτα περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που ονομάζεται Artist, ένα πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφίας με το όνομα Viewer και έναν μετατροπέα γνωστό ως Converter.
  36.  HiBit Startup Manager : Ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη λίστα όλων των εφαρμογών που φορτώνονται αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows. Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας εκκίνησης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τον χρόνο εκκίνησης του συστήματός σας και να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση.
  37. Batch PDF Encryptor : Πρόκειται για ένα εύχρηστο αλλά ισχυρό εργαλείο λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για την κρυπτογράφηση πολλαπλών αρχείων PDF παρέχοντας βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών σας.
  38. BulkPrinter : Το BulkPrinter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τα Windows που επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν μαζικά πολλά έγγραφα σε διαφορετικές μορφές, όπως PDF, WORD DOC/DOCX, Excel XLSX/XLS/CSV, PowerPoint PPT/PPTX, JPG, PNG, GIF, TIFF και άλλα. 
  39. MyPublicWiFi : Το MyPublicWiFi είναι ένα απολύτως δωρεάν, εύχρηστο λογισμικό, που μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε σημείο ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi ή σε πολυλειτουργικό Hotspot. Οποιοσδήποτε βρίσκεται κοντά μπορεί να σερφάρει στο διαδίκτυο μέσω της κοινής χρήσης σας. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική λύση για τη δημιουργία ενός προσωρινού σημείου πρόσβασης σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αίθουσα συσκέψεων, στο σπίτι ή κάτι παρόμοιο. 
  40. UpdateHub  : Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα για ενημερώσεις για όλο το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων του λειτουργικού  συστήματος και των εφαρμογών. Eμφανίζει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις και σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες θα εγκαταστήσετε, κάνοντας τη διαδικασία ενημέρωσης γρήγορη και εύκολη.      
  41. Winstall :Το winstall είναι μια δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαδικασία εγκατάστασης λογισμικού στον υπολογιστή σας. Συνήθως ψάχνοντας  συχνά νέα προγράμματα για να τα εγκαταστήσουμε  στον υπολογιστή μας δαπανάμε πολύ χρόνο μέχρι να τα βρούμε.
  42. Lazesoft Recovery Suite : Το Lazesoft Recovery Suite είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα ανάκτησης των δεδομένων των αρχείων, ή του λειτουργικού σας συστήματος (Windows) όταν ο υπολογιστής σας δεν θα μπορεί να ξεκινήσει κανονικά. 
  43. FTP Rush : Η ανάγκη για ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις μεταφοράς αρχείων στις μέρες μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Το FTP Rush αποτελεί μία πρωτοποριακή εφαρμογή που έρχεται να προσφέρει ακριβώς αυτό, μια ολοκληρωμένη λύση, για τη διαχείριση αρχείων μέσω FTP (File Transfer Protocol), διασφαλίζοντας ταχύτητα, ασφάλεια και ευελιξία.
  44. FBReader: Εάν σου αρέσει το διάβασμα και ψάχνεις για την κατάλληλη εφαρμογή, τότε το FBReader είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάς να διαβάζεις σε ένα smartphone, ένα tablet ή στον υπολογιστή σου αυτή η εφαρμογή σου προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ανάγνωσης
  45. WriteProtector USB : Είναι αλήθεια ότι οι φορητοί σκληροί δίσκοι και τα USB είναι πολύ βολικά για τη μεταφορά δεδομένων, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι επικίνδυνα όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων σας. Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, το WriteProtector USB είναι η ιδανική λύση για εσάς. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από ανεπιθύμητη εγγραφή και διαγραφή.
  46. Capcut : Το CapCut είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που αναπτύχθηκε από την Bytedance, την ίδια εταιρεία που βρίσκεται πίσω από δημοφιλείς εφαρμογές όπως το TikTok και το Vigo Video. Είναι διαθέσιμο για συσκευές Windows και Android και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση.
  47. S.O.S. Security Suite : Το S.O.S. Security Suite είναι μια δωρεάν, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που σας βοηθά να απαλλαγείτε από κακόβουλα προγράμματα, Adware και Spyware ώστε να αποτρέψετε τη μόλυνση του υπολογιστή σας. Σε αυτό, υπάρχει επίσης ένα στοιχείο ανίχνευσης ελαττωμάτων υλικού και ασφάλειας και βελτιστοποίησης συστήματος.
  48. Biniware : Στον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας, η ανάγκη για γρήγορη και αποδοτική πρόσβαση σε εφαρμογές, ιστοσελίδες και αρχεία καθίσταται όλο και πιο επιτακτική. Σε αυτό το πλαίσιο, το Biniware Run αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τη διαχείριση συντομεύσεων, προσφέροντας μια οργανωμένη και ευέλικτη εμπειρία χρήσης.
  49. Hasleo Disk Clone : Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του σκληρού δίσκου μας είναι μια σημαντική διαδικασία που μπορεί να μας προστατεύσει από την απώλεια δεδομένων σε περίπτωση βλάβης του συστήματος ή του δίσκου. Ωστόσο, η δημιουργία ενός ακριβού αντιγράφου του σκληρού δίσκου μας μπορεί να είναι μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις όπως το Hasleo Disk Clone που μπορούν να μας διευκολύνουν σε αυτό.
  50. Quick CPU : Το Quick CPU είναι ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να προσαρμόζει και να παρακολουθεί σημαντικές παραμέτρους της CPU και του συστήματος , όπως η θερμοκρασία της CPU, η απόδοση της CPU, η ισχύς, η τάση, το ρεύμα, η στάθμευση πυρήνα, η κλιμάκωση συχνότητας, η μνήμη συστήματος, η ενίσχυση Turbo καθώς και άλλες ρυθμίσεις.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στέλνοντάς μας και τις εφαρμογές που δεν έχουμε συμπεριλάβει και που πιστεύετε ότι αξίζουν και πρέπει να έχουν μία θέση στη συλλογή μας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .