Οι 40 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχεις στον υπολογιστή σου

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Οι 40 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχεις στον υπολογιστή σου

read

Στο σημερινό μας άρθρο επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τις 40 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να έχει  ένας χρήστης στον υπολογιστή του. Αν και αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο υποκειμενικό, εμείς θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε εφαρμογές που θα μας βοηθήσουν πολύ, Συμπεριλάβαμε όλα σχεδόν τα είδη εφαρμογών και φυσικά, στο μέλλον θα εμπλουτίσουμε το περιεχόμενό μας με ακόμα περισσότερες.
Τα προγράμματα

 1.  VLC Media Player : Eυέλικτο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε μορφή βίντεο ή ήχου.
 2. ShareX :  Δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να πάρετε screenshots από οποιαδήποτε. επιλεγμένη περιοχή με ένα μόνο πλήκτρο, να τις αποθηκεύσετε στο πρόχειρο σας, στο σκληρό δίσκο να τις φορτώσετε σε πάνω από 25 διαφορετικές υπηρεσίες φιλοξενίας αρχείων.
 3. Viber :  Ίσως η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Messenger που υπάρχει έως τώρα. Χρησιμοποιεί τη σύνδεση Internet του κινητού σας (είτε Wi-Fi είτε δεδομένα κινητής) για να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να κοινοποιείτε φωτογραφίες και βίντεο,.
 4. Spotify : Δημοφιλής υπηρεσία ροής μουσικής με μια τεράστια βιβλιοθήκη τραγουδιών.
 5. Avast Free Antivirus : Αξιόπιστο πρόγραμμα προστασίας από ιούς που προστατεύει τον υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό.
 6. EZ CD Audio Converter Free : Μετατρέψτε αρχεία ήχου μεταξύ οποιασδήποτε μορφής αρχείου ήχου. Κάψτε CD ήχου CD, δίσκους MP3 και δίσκους δεδομένων.
 7. Απόκομμα και σχέδιο : Δημιουργήστε ένα στιγμιότυπο, για να αντιγράψετε λέξεις ή εικόνες από ένα μέρος ή από ολόκληρη την οθόνη του υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αποκομμάτων, για να κάνετε αλλαγές ή να κρατήσετε σημειώσεις και κατόπιν αποθηκεύστε και μοιραστείτε το.
 8. GIMP : Ισχυρό λογισμικό επεξεργασίας εικόνων συγκρίσιμο με το Photoshop.
 9. Audacity : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου για την εγγραφή και την τροποποίηση αρχείων ήχου.
 10. TeamViewer   : Λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για πρόσβαση και έλεγχο υπολογιστών από απόσταση.
 11. LibreOffice : Δωρεάν σουίτα γραφείου ανοιχτού κώδικα με ισοδύναμα με Word, Excel και PowerPoint.
 12. Evernote : Εφαρμογή λήψης σημειώσεων που συγχρονίζεται μεταξύ συσκευών για εύκολη πρόσβαση
 13. Malwarebytes  : Πρόγραμμα κατά του κακόβουλου λογισμικού για τον εντοπισμό και την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας
 14.  NanaZip  :  Το NanaZip  είναι ένας αρχειοθέτης αρχείων ανοιχτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σύγχρονη εμπειρία των Windows. 
 15. LastPass : Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για την ασφαλή αποθήκευση και διαχείριση των κωδικών πρόσβασής σας
 16.  Trello  : Εργαλείο διαχείρισης για την οργάνωση εργασιών και τη συνεργασία με άλλους
 17.  Zoom  : Δημοφιλής εφαρμογή τηλεδιάσκεψης για διαδικτυακές συσκέψεις και απομακρυσμένη εργασία.
 18.  Squoosh: Δωρεάν την εφαρμογή για υπολογιστές πολλαπλών πλατφορμών που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση, την αλλαγή μεγέθους, τη συμπίεση και τη μετατροπή των εικόνων σας. Μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας μειώνοντας τα μεγέθη αρχείων εικόνας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.
 19. ElevenClock: Eίναι το πρόγραμμα που θα σας επιτρέψει να τροποποιήσετε το ρολόι σας με κάθε δυνατό τρόπο, από την προσθήκη δευτερολέπτων έως την αλλαγή ολόκληρου του συνδυασμού χρωμάτων, φέρνοντας τα ρολόγια σας στο επόμενο επίπεδο. 
 20. Eye Saver : Το Eye Saver είναι εδώ για για προστατεύει τα μάτια σας ενώ εργάζεστε στον υπολογιστή. Διαθέτει τρεις κύριες λειτουργίες, φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως που εκπέμπεται από την οθόνη και κάνει τα χρώματα ζεστά,  εξαλείφει το αόρατο τρεμόπαιγμα του οπίσθιου φωτισμού της οθόνης, που προκαλεί καταπόνηση των ματιών και πονοκεφάλους και σας υπενθυμίζει να κάνετε διαλείμματα και παρέχει συμβουλές για τη διατήρηση της καλής υγείας μπροστά στον υπολογιστή.
 21. OBS Studio : Ισχυρό και δωρεάν λογισμικό για εγγραφή βίντεο και ζωντανή ροή
 22. HandBrake  : Μετακωδικοποιητής βίντεο για τη μετατροπή βίντεο σε διαφορετικές μορφές.
 23. DesktopUp: Το DesktopUp είναι μία νέα, εκπληκτική εφαρμογή, που θα σας επιτρέψει, να βελτιστοποιήσετε την επιφάνεια εργασίας σας, να δημιουργήσετε όσες επιφάνειάς εργασίες επιθυμείτε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους.
 24. Notepad++ - : Πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου πλούσιου σε δυνατότητες με υποστήριξη για πολλές γλώσσες προγραμματισμού.
 25. VirtualBox : Ισχυρό, δωρεάν λογισμικό εικονικοποίησης για την εκτέλεση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων στον υπολογιστή σας.
 26.  Thunderbird : Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με προηγμένες δυνατότητες όπως φίλτρα, ετικέτες και κρυπτογράφηση.
 27. Discord : Πλατφόρμα επικοινωνίας για παίκτες και κοινότητες για συνομιλία και φωνητική κλήση.
 28. KeePass : Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης για αποθήκευση και δημιουργία ισχυρών κωδικών πρόσβασης.
 29. Rufus : Πρόγραμμα με την βοήθεια του οποίου μπορούμε να φτιάξουμε εκκινήσιμους δίσκους USB από εικόνες ISO.
 30. Simple IPTV Player :   Δωρεάν client IPTV για υπολογιστές που τρέχουν windows 10 και 11 μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε τηλεοπτικά κανάλια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στον υπολογιστή σας. 
 31. Windows Memory Cleaner :   Xρησιμοποιήσετε το Windows Memory Cleaner για να βελτιστοποιήσετε τη μνήμη, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε χωρίς να χάνετε χρόνο επανεκκινώντας το σύστημά σας.
 32. WinDynamicDesktop : Το WinDynamicDesktop φέρνει τη δυνατότητα δυναμικής επιφάνειας εργασίας από το MacOS Mojave στα Windows 10. Χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας για να καθορίσει τις ώρες ανατολής και ηλιοβασιλέματος και αλλάζει την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας με βάση την ώρα της ημέρας.
 33. Free Screen Recorder : Το απόλυτο εργαλείο για λήψη βίντεο οθόνης υψηλής ποιότητας. Είτε θέλετε να εγγράψετε ολόκληρη την οθόνη σας, μια συγκεκριμένη περιοχή μιας ιστοσελίδας ή απλώς μια καρτέλα, αυτό το απλό αλλά ισχυρό εργαλείο σας καλύπτει απόλυτα.
 34. LocalSend : Δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία με κοντινές συσκευές. Είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, καθιστώντας το προσβάσιμο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών. 
 35. Chasys Draw IES : Ισχυρή σουίτα  ξεχωριστών προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διάφορες ανάγκες που σχετίζονται με την εικόνα. Αυτή η ολοκληρωμένη σουίτα περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που ονομάζεται Artist, ένα πρόγραμμα περιήγησης φωτογραφίας με το όνομα Viewer και έναν μετατροπέα γνωστό ως Converter.
 36.  HiBit Startup Manager : Ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη λίστα όλων των εφαρμογών που φορτώνονται αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows. Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας εκκίνησης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τον χρόνο εκκίνησης του συστήματός σας και να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση.
 37. Batch PDF Encryptor : Πρόκειται για ένα εύχρηστο αλλά ισχυρό εργαλείο λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για την κρυπτογράφηση πολλαπλών αρχείων PDF παρέχοντας βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών σας.
 38. BulkPrinter : Το BulkPrinter είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για τα Windows που επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν μαζικά πολλά έγγραφα σε διαφορετικές μορφές, όπως PDF, WORD DOC/DOCX, Excel XLSX/XLS/CSV, PowerPoint PPT/PPTX, JPG, PNG, GIF, TIFF και άλλα. 
 39. MyPublicWiFi : Το MyPublicWiFi είναι ένα απολύτως δωρεάν, εύχρηστο λογισμικό, που μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε σημείο ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi ή σε πολυλειτουργικό Hotspot. Οποιοσδήποτε βρίσκεται κοντά μπορεί να σερφάρει στο διαδίκτυο μέσω της κοινής χρήσης σας. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική λύση για τη δημιουργία ενός προσωρινού σημείου πρόσβασης σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αίθουσα συσκέψεων, στο σπίτι ή κάτι παρόμοιο. 
 40. UpdateHub  : Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα για ενημερώσεις για όλο το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων του λειτουργικού  συστήματος και των εφαρμογών. Eμφανίζει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις και σας επιτρέπει να επιλέξετε ποιες θα εγκαταστήσετε, κάνοντας τη διαδικασία ενημέρωσης γρήγορη και εύκολη. 

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στέλνοντάς μας και τις εφαρμογές που δεν έχουμε συμπεριλάβει και που πιστεύετε ότι αξίζουν και πρέπει να έχουν μία θέση στη συλλογή μας.Αν σας άρεσέ το άρθρο μας διαδώστε το!!


TAGS: SYLLOGES


Μπορείτε να σχολιάστε το θέμα μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( m.me/132070110136869 ).