//Add More external stylesheets Zero Install : Κατεβάστε, τρέξτε και συγχρονίστε τις εφαρμογές σας


Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Zero Install : Κατεβάστε, τρέξτε και συγχρονίστε τις εφαρμογές σας

read

Το Zero Install είναι μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει στους προγραμματιστές λογισμικού να δημοσιεύουν προγράμματα απευθείας από τις δικές τους ιστοσελίδες, ενώ υποστηρίζει χαρακτηριστικά που είναι γνωστά από κεντρικά αποθετήρια διανομής, όπως κοινόχρηστες βιβλιοθήκες, αυτόματες ενημερώσεις και ψηφιακές υπογραφές.

Προορίζεται να συμπληρώσει, τη διαχείριση πακέτων του λειτουργικού  σας συστήματος. Πρόκειται για μία  εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για τη λήψη, ενημέρωση, εκτέλεση, και συγχρονισμό όλων των αγαπημένων σας προγραμμάτων χωρίς να χρειάζεται να τα εγκαταστήσετε.

Ο τρόπος χρήσης του είναι απλός, επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο ή εφαρμογή και η εφαρμογή θα το διαθέσει για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε στην διάθεση σας ένα μεγάλο αριθμό προγραμμάτων για το λειτουργικό σας σύστημα.

Μπορείτε επίσης, δημιουργήσετε μια λίστα με τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Περισσότερα από χίλια πακέτα είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.
ΒΗΜΑΤΑ


1. Κατεβάστε εγκαταστήστε και τρέξτε την εφαρμογή. Από την επιλογή κατάλογος επιλέξτε την ή τις εφαρμογές που επιθυμείτε.Φροντίστε ωστόσο, αν κατεβάσετε πολλές εφαρμογές να πατήσετε το αστεράκι σε κάθε μία ξεχωριστά ώστε να τις έχετε άμεσα στην διάθεση σας ( για να μην τις ψάχνετε) όταν επιλέξετε το πεδίο οι εφαρμογές μου.

Όταν τον τρέξετε για πρώτη φορά θα σας ρωτήσει αν είναι ο πρώτος υπολογιστής που εγκαταστήσατε το λογισμικό. Αφού τον διαμορφώσετε, εγκαταστήστε το και σε άλλους υπολογιστές έτσι ώστε ότι εφαρμογές εγκαθίστανται στον σε αυτόν να εγκαθίστανται και στους υπόλοιπους.

 


2. Για να έχετε εύκαιρες τις ρυθμίσεις σας ώστε να τις μεταφέρετε και σε κάποιον άλλο υπολογιστή, φροντίστε να κάνετε εγγραφή. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό.

Το Zero Install Sync σάς επιτρέπει όπως αναφέραμε παραπάνω να συγχρονίζετε τη λίστα των εφαρμογών, μεταξύ πολλών υπολογιστών.

Για παράδειγμα κάντε λήψη στα προγράμματα που επιθυμείτε στον πρώτο σας υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Zero Install και  θα δείτε ότι  θα ενημερώσει τον δεύτερο υπολογιστή ώστε να κατεβάσει τις ίδιες  αυτόματα.

Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις. Από τον τρόπο χρήσης του δικτύου σας, μέχρι τις αλλαγές αποθήκευσης, τους διακομιστές συγχρονισμού και τις προτιμήσεις γλώσσας, όλες αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ εύχρηστο λογισμικό για όποια χρήση και να το επιλέξετε και νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσετε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,macOS,linux
Κατεβάστε την εφαρμογή Zero Install


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .