//Add More external stylesheets WorkinTool Audio Recorder : Όλα σε ένα επαγγελματικό λογισμικό εγγραφής ήχου


Σάββατο 6 Απριλίου 2024

WorkinTool Audio Recorder : Όλα σε ένα επαγγελματικό λογισμικό εγγραφής ήχου

read

 Το WorkinTool Audio Recorder είναι ένα all-in-one επαγγελματικό λογισμικό ήχου για υπολογιστή. Με απλό μενού και τη νέα σχεδίαση πλοήγησης, μόνο με ένα κλικ μπορεί να εγγράψει όποιον εσωτερικό ήχο θέλετε από τον υπολογιστή ή απευθείας από το μικρόφωνο σας.

Μπορείτε ακόμη, και να προσαρμόσετε ολόκληρο το σχέδιο εγγραφής ανάλογα με τις ανάγκες σας Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή στον υπολογιστή, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στη βιβλιοθήκη και να ελέγξετε τα ηχογραφημένα αρχεία σας.

Ανεξάρτητα από το εάν θέλετε να αναπαράγετε τον ήχο, να περιηγηθείτε στον φάκελο αποθήκευσης ή να διαγράψετε ανεπιθύμητα αρχεία, μπορείτε να τα χειριστείτε όλα εδώ.

Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, επιλέξτε την πηγή ήχου από τον υπολογιστή ή το μικρόφωνό σας, κάντε κλικ στο "Εγγραφή" για να το ξεκινήσετε την εγγραφή σας και ελέγξτε το με τα "Παύση" και "Διακοπή". Τέλος, ελέγξτε το αποτέλεσμα στη Βιβλιοθήκη πολυμέσων όπου μπορείτε πλέον, να αναπαράγετε, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τον ήχο σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WorkinTool Audio Recorder


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .