//Add More external stylesheets RaiDrive : Mαζέψτε όλες τις Cloud εφαρμογές σας στον υπολογιστή


Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

RaiDrive : Mαζέψτε όλες τις Cloud εφαρμογές σας στον υπολογιστή

read

Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και χώρο και μαζέψτε όλες τις Cloud εφαρμογές σας στο υπολογιστή σας σας και διαχειριστείτε τις σαν ένα σκληρό δίσκο.

Πρόκειται για μία εκπληκτική εφαρμογή που υποστηρίζει τις δημοφιλέστερες Cloud εφαρμογές και υπηρεσίες όπως είναι τα Google Drive, Google Photos, OneDrive, Dropbox, Naver MYBOX, pCloud, MEGA, Box, Yande Disk, Mail.ru, Google Workspace, Microsoft 365, SharePoint, AWS, Azure, GCP, Alibaba, Backblaze, Cloudflare, DigitalOcean, IBM, IDrive, Wasabi, Cloudian, MinIO, Tencent, NCP, NHN, WebDAV, SFTP, FTP.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό.

Από εκεί και μετά κάντε κλικ στην επιλογή προσθήκη στο μενού της εφαρμογής και προσθέστε τα cloud drive που επιθυμείτε.

Στην δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και 8 δίσκους, όπου σε κάποιους από αυτούς μπορείτε να κάνετε εγγραφή, ανάγνωση μεταφορά και και κατέβασμα των αρχείων και σε κάποιους μόνο να διαβάσετε το περιεχόμενό τους. Για την πλήρη ενημέρωσή σας σχετικά με την δωρεάν έκδοση και τις επι πληρωμή εκδόσεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή RaiDrive


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .