//Add More external stylesheets Optimizilla : Κορυφαίο διαδικτυακό εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνας


Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Optimizilla : Κορυφαίο διαδικτυακό εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνας

read

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνας που χρησιμοποιεί έναν έξυπνο συνδυασμό των καλύτερων αλγορίθμων βελτιστοποίησης και συμπίεσης με απώλειες για τη συρρίκνωση των εικόνων JPEG, GIF και PNG στο ελάχιστο δυνατό μέγεθος, διατηρώντας παράλληλα το απαιτούμενο επίπεδο ποιότητας.

Ανεβάστε μέχρι και  και 20 εικόνες και περιμένετε να τελειώσει η συμπίεση. Κάντε κλικ στις μικρογραφίες για ρύθμιση ποιότητας. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να ελέγξετε το επίπεδο συμπίεσης για να συγκρίνετε εικόνες.

Υπάρχουν δύο τύποι συμπίεσης: χωρίς απώλειες και χωρίς απώλειες. Η συμπίεση χωρίς απώλειες είναι όταν το εργαλείο συμπίεσης αφαιρεί κενά, άχρηστα ή διπλά bit από το αρχικό αρχείο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα μικρότερο αρχείο που έχει την ίδια ακριβώς ποιότητα με το πρωτότυπο. 

Η συμπίεση με απώλεια είναι όταν ο συμπιεστής αφαιρεί υπερβολικά ή ασήμαντα bits από το αρχικό αρχείο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα μικρότερο αρχείο αλλά με μειωμένη ποιότητα. Με τη συμπίεση με απώλειες, το πόσο μικρό θέλετε να είναι το τελικό αρχείο θα εξαρτηθεί από το πόση απώλεια ποιότητας αισθάνεστε άνετα. 

Γιατί πρέπει να συμπιέσετε τις εικόνες; Ανάλογα με την πηγή μιας εικόνας, το αρχείο μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο. Ένα JPG από μια επαγγελματική κάμερα DSLR, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι δεκάδες megabyte. 

Ομοίως, μπορεί να έχετε μεγάλες εικόνες στο τηλέφωνό σας. Αυτές οι εικόνες μπορεί να καταλαμβάνουν πολύ χώρο στον σκληρό δίσκο και να σας εμποδίζουν να τραβήξετε περισσότερες φωτογραφίες.

Η συμπίεσή τους θα μπορούσε να ελευθερώσει περισσότερο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, επιλύοντας αυτό το πρόβλημα.

Υποστηρίζει τρεις τύπους αρχείων: PNG, JPG/JPEG και GIF. Το σύστημα αναλύει έξυπνα τις εικόνες και τις μειώνει στο μικρότερο δυνατό μέγεθος αρχείου χωρίς να επηρεάζει αρνητικά τη συνολική ποιότητα.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να ανεβάσετε μερικές εικόνες που θέλετε να συμπιέσετε. Μπορείτε να ανεβάσετε έως και 20 εικόνες ταυτόχρονα και μπορείτε να συνδυάσετε και να αντιστοιχίσετε τύπους αρχείων.

Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να ανεβάσετε μόνο JPG και να περιμένετε να ανεβάσετε PNG. Ο διακομιστής  μπορεί να αναλύσει αυτόματα τα αρχεία για εσάς. Πρώτα, πατήστε το κουμπί "Μεταφόρτωση αρχείων" και μεταβείτε στις εικόνες σας. 

Μετά τη μεταφόρτωση, θα δείτε μικρογραφίες για όλες τις εικόνες σας και     μπορείτε να δείτε την πρόοδό τους σε πραγματικό χρόνο καθώς ο διακομιστής  τις αναλύει. Όπως αναφέρθηκε, ο διακομιστής  θα καθορίσει τον ιδανικό ρυθμό συμπίεσης για να μειώσει το μέγεθος του αρχείου χωρίς να μειώνει πολύ την ποιότητα. 

Ωστόσο, αν θέλετε περισσότερη ή λιγότερη συμπίεση, μπορείτε να την ελέγξετε. Πατήστε τη μικρογραφία της εικόνας που θέλετε να τροποποιήσετε. Τώρα, μετακινήστε το ρυθμιστικό ποιότητας προς τα πάνω ή προς τα κάτω μέχρι να ρυθμίσετε το μέγεθος/ποιότητα αρχείου που πιστεύετε ότι είναι η σωστή. 

Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί «ΕΦΑΡΜΟΓΗ» και προχωρήστε για να επαναλάβετε αυτά τα βήματα με την επόμενη εικόνα. 

Τα αρχικά σας αρχεία θα παραμείνουν ανέγγιχτα στο σύστημά σας, επομένως εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα συμπιεσμένα αρχεία σας, μπορείτε απλά να δοκιμάσετε ξανά. Επίσης, για λόγους ασφαλείας η εφαρμογή εκκαθαρίζει όλα τα δεδομένα μετά από μία ώρα, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των δεδομένων σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .