//Add More external stylesheets Πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση κατά την πληκτρολόγηση στα Windows 11


Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση κατά την πληκτρολόγηση στα Windows 11

read

Η καθυστέρηση του πληκτρολογίου ή η επανάληψη των πλήκτρων μπορεί να είναι ένα απίστευτα απογοητευτικό ζήτημα στα Windows 11. Όταν τα πληκτρολόγιά μας δεν λειτουργούν όπως αναμένεται, μπορεί να διαταράξει τη ροή εργασίας μας και να εμποδίσει την παραγωγικότητα. 

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος και τη διασφάλιση ομαλής εμπειρίας πληκτρολόγησης. Μια πιθανή λύση είναι να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης του πληκτρολογίου σας.

Τα παλιά ή μη συμβατά προγράμματα οδήγησης μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε καθυστέρηση πληκτρολογίου ή επανάληψη των πλήκτρων. Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο του κατασκευαστή ή χρησιμοποιώντας τη διαχείριση συσκευών στα Windows, μπορείτε να εντοπίσετε και να εγκαταστήσετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για το συγκεκριμένο μοντέλο πληκτρολογίου σας.

Αυτό το απλό βήμα συχνά επιλύει το πρόβλημα διασφαλίζοντας τη σωστή επικοινωνία μεταξύ του πληκτρολογίου και του λειτουργικού σας συστήματος. Μια άλλη μέθοδος αντιμετώπισης προβλημάτων περιλαμβάνει την προσαρμογή της καθυστέρησης επανάληψης και των ρυθμίσεων ρυθμού στον υπολογιστή σας.

Αυτές οι ρυθμίσεις ελέγχουν πόσο γρήγορα αρχίζει να επαναλαμβάνεται ένα πλήκτρο όταν κρατιέται πατημένο, καθώς και την ταχύτητα επανάληψης του πλήκτρου. Με πρόσβαση στο παράθυρο Ιδιότητες πληκτρολογίου στον Πίνακα Ελέγχου στα Windows 11, μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Κάντε κλικ στο μενού έναρξη> γράψτε στο πεδίο αναζήτησης  πληκτρολόγιο και πατήστε στο κουμπί άνοιγμα)
 
Σε  ορισμένες περιπτώσεις, η απενεργοποίηση των ασύγχρονων πλήκτρων μπορεί να επιλύσει αποτελεσματικά προβλήματα καθυστέρησης πληκτρολογίου στα Windows 11. Τα ασύγχρονα πλήκτρα είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει σε συγκεκριμένους συνδυασμούς πλήκτρων (π.χ. Ctrl+Alt+Del) να εισάγονται ένα πλήκτρο κάθε φορά αντί να τα πατάτε ταυτόχρονα . 

Η απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας στις ρυθμίσεις ευκολίας πρόσβασης μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη τυχόν ανεπιθύμητων καθυστερήσεων κατά την πληκτρολόγηση. Τέλος, σιγουρευτείτε ότι το φίλτρο πλήκτρων είναι απενεργοποιημένο . 

(Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >  Προσβασιμότητα>Πληκτρολόγιο).

 
 Εάν καμία από αυτές τις μεθόδους δεν αποδειχθεί επιτυχής, η εκτέλεση μιας σάρωσης του συστήματος σας  για κακόβουλο λογισμικό θα μπορούσε να είναι μία εναλλακτική λύση. Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί μερικές φορές να παρεμβαίνει σε συσκευές εισόδου, όπως τα πληκτρολόγια, προκαλώντας ακανόνιστη ή αργή συμπεριφορά.  Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές αλλά αποτελεσματικές λύσεις, πιθανότατα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε γρήγορα τα  πιθανά προβλήματα του πληκτρολογίου σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .