//Add More external stylesheets Ρeminder pro : Δημιουργήσετε υπενθυμίσεις για τις εργασίες και τα ραντεβού σας


Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Ρeminder pro : Δημιουργήσετε υπενθυμίσεις για τις εργασίες και τα ραντεβού σας

read

Ψάχνετε για μια απλή εφαρμογή υπενθύμισης; Θέλετε να δημιουργήσετε υπενθυμίσεις και επαναλαμβανόμενες εργασίες; Να μην ξεχάσετε ποτέ ξανά  κάποιο σημαντικό σας ραντεβού;

Το Ρeminder pro  είναι η ιδανική εφαρμογή. Πρόκειται για ένα απλό λογισμικό που σας επιτρέπει να καθορίσετε  μια ειδοποίηση υπενθύμισης ή  με προθεσμία. 

Ορίστε ειδοποιήσεις για να σας υπενθυμίζουν όλες τις εργασίες σας. Χωρίς περιττά ή περίπλοκα χαρακτηριστικά οι υπενθυμίσεις  σας μπορούν να ρυθμιστούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Προσθέστε ειδοποίηση υπενθύμισης ή προθεσμίας για οτιδήποτε! Από τη χρήση του για να θυμηθείτε να πάρετε κάποιο χάπι, έως την  υπενθύμιση ραντεβού, υπενθύμιση με χρόνο προθεσμίας, υπενθύμιση κάποιου γεύματος αλλά και δυνατότητα επαναλαμβανόμενης υπενθύμισης.

Δωρεάν εφαρμογή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Κατεβάστε τη τώρα.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .