Πώς να κάνετε επείγουσα επανεκκίνηση στα Windows 11

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Πώς να κάνετε επείγουσα επανεκκίνηση στα Windows 11

read


Συνήθως η  λύση στην οποία καταφύγουμε όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με κάποια εφαρμογή είναι να πατήσουμε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl + Alt + Delete και ακολούθως να προβούμε σε κάποια από τις ενδεικνυόμενες ενέργειες, όπως επανεκκίνηση του υπολογιστή μας τερματισμό κ.λ.π.

Αν και τις περισσότερες φορές αυτό είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, εν τούτοις αν δεν μπορεί να διορθωθεί υπάρχει και μία ακόμη επιλογή, η επείγουσα επανεκκίνηση. Τι  είναι αυτό; Βασικά, είναι η τελευταία μας ελπίδα να επανεκκινήσουμε τα Windows με ασφάλεια όταν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί στον υπολογιστή μας.

Όπως λέει και το όνομά της, θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε μόνο σε πραγματικά περίπτωση έκτακτης ανάγκης  για παράδειγμα όταν ο υπολογιστής σας κολλάει και δεν μπορείτε να τον επαναφέρετε.

Εν κατακλείδι, θα  λέγαμε ότι η μέθοδος αυτή είναι μία σκάλα καλύτερη από το κλείσουμε απότομα τον υπολογιστή μας, και ναι μεν μπορεί να χάσουμε δεδομένα από την εφαρμογή που τρέχει εκείνη την στιγμή ωστόσο όμως δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα στην ακεραιότητα των Windows.

 Πώς να ενεργοποιήσετε την επανεκκίνηση έκτακτης ανάγκης


1. Πατήστε Ctrl + Alt + Delete για να ανοίξετε την οθόνη.
2.  Πατήστε τώρα παρατεταμένα το πλήκτρο Ctrl, και κάντε κλικ στο κουμπί τροφοδοσίας στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης.
3.Θα εμφανισθεί η οθόνη έκτακτης ανάγκης. Από εκεί και μετά, πατήστε OK για άμεση επανεκκίνηση.


Αν σας άρεσέ το άρθρο μας διαδώστε το!!
Μπορείτε να σχολιάστε το θέμα μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( m.me/132070110136869 ).