//Add More external stylesheets Χelitan: Δωρεάν πρόγραμμα προβολής PDF


Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Χelitan: Δωρεάν πρόγραμμα προβολής PDF

read
 
Γρήγορο απλό εύχρηστο  και απολύτως δωρεάν πρόγραμμα προβολής PDF. Επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν ενσωματωμένες εικόνες, να εξάγουν σελίδες σε PDF, να αφαιρούν σελίδες από έγγραφα PDF και να μετατρέπουν σε εικόνες PNG ή JPEG.

Η καθαρή διάταξη και οι καλά οργανωμένες επιλογές μενού επιτρέπουν στους χρήστες να πλοηγούνται στα έγγραφα PDF χωρίς κόπο. Είναι εύκολο να εντοπίσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορα εργαλεία, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Ο εντοπισμός συγκεκριμένου κειμένου ή πληροφοριών μέσα σε μεγάλα έγγραφα PDF μπορεί να είναι χρονοβόρος. Το Χelitan App αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας μια προηγμένη λειτουργία αναζήτησης. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν αβίαστα λέξεις-κλειδιά ή φράσεις σε ολόκληρο το έγγραφο ή σε συγκεκριμένες ενότητες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια.


Λίγα λογια για την εφαρμογή :

Πώς να μετατρέψετε CBZ, CBZ, JPEG ή TXT σε PDF
Ανοίξτε το CBZ, CBZ, JPEG ή TXT στο Xelitan PDF Viewer. Μετά από αυτό κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο αποθήκευσης και επιλέξτε "Εξαγωγή σελίδων":. Το PDF σας θα αποθηκευτεί ως PDF.

Τρόπος περιστροφής εγγράφου
Από το μενού περιβάλλοντος και επιλέξτε "Περιστροφή αριστερά" ή "Περιστροφή δεξιά":. Όλες οι σελίδες θα εναλλάσσονται.

Πώς να αφαιρέσετε σελίδα ή σελίδες από το PDF
Για να διαγράψετε μια σελίδα, καλέστε το μενού περιβάλλοντος και επιλέξτε "Διαγραφή σελίδας "Μετά από αυτό κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο αποθήκευσης και επιλέξτε "Εξαγωγή σελίδων": Το PDF σας θα αποθηκευτεί χωρίς τις διαγραμμένες σελίδες.

Πώς να μετατρέψετε εικόνες PDF σε PNG
Ανοίξτε ένα έγγραφο PDF, πληκτρολογήστε τον σωστό κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο αποθήκευσης και επιλέξτε "Αποθήκευση σε εικόνες".

Πώς να μετατρέψετε PDF σε TXT ή HTML
Ανοίξτε ένα έγγραφο PDF,  κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο αποθήκευσης και επιλέξτε "Εξαγωγή κειμένου".

Πώς να αντιστρέψετε τα χρώματα, ώστε να είναι λευκό κείμενο σε μαύρο φόντο;
Κάντε κλικ στο εικονίδιο "Εφαρμογή φίλτρου" και επιλέξτε "Αντιστροφή χρωμάτων".

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μπλε και πράσινου εικονιδίων αποθήκευσης
Το μπλε εικονίδιο αποθήκευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση όλων των σελίδων ή μιας σειράς σελίδων. Το πράσινο εικονίδιο αποθήκευσης θα αποθηκεύσει μόνο την τρέχουσα σελίδα.

Πώς να αφαιρέσετε τον κωδικό πρόσβασης από ένα έγγραφο PDF
Ανοίξτε ένα έγγραφο PDF, πληκτρολογήστε τον σωστό κωδικό πρόσβασης, κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο αποθήκευσης και επιλέξτε "Εξαγωγή σελίδων"

Εν κατακλείδι,  πρόκειται για ένα απλό, PDF reader για χρήστες όλων των επιπέδων που το καθιστούν κορυφαία επιλογή στον τομέα των προγραμμάτων ανάγνωσης PDF. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή xelitan


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .