//Add More external stylesheets Επιδιορθώστε και χρωματίστε παλιές γρατζουνισμένες φωτογραφίες


Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Επιδιορθώστε και χρωματίστε παλιές γρατζουνισμένες φωτογραφίες

read

Αναβιώστε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις με το Nero AI Photo Restoration, την απόλυτη λύση για να επαναφέρετε παλιές φωτογραφίες στην παλιά τους αίγλη. Το καλύτερο από όλα και εντελώς δωρεάν!

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις ενοχλητικές γρατσουνιές, να βελτιώσετε τα χρώματα και να ακονίσετε τις ασαφείς περιοχές στις πολύτιμες φωτογραφίες σας. Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας AI, το Nero AI Photo Restoration δίνει αβίαστα νέα ζωή σε ξεθωριασμένες εικόνες που έχουν συναισθηματική αξία.

Είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό πορτρέτο πριν από δεκαετίες είτε για ένα στιγμιότυπο που καταγράφει μια ιδιαίτερη στιγμή στο χρόνο, οι προηγμένοι αλγόριθμοί λειτουργούν ακούραστα για να διασφαλίσουν ότι κάθε λεπτομέρεια αποκαθίσταται σχολαστικά. Πείτε αντίο στη φθορά του χρόνου και γεια στις τέλειες αναμνήσεις.

Το Nero AI Photo Restoration επαναφέρει τη δύναμη στα χέρια σας με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και τις εντυπωσιακές του δυνατότητες. Τώρα ο καθένας μπορεί να μεταμορφώσει αβίαστα παλιές φωτογραφίες σε εκπληκτικά έργα τέχνης.

Μπορείτε ακόμη να χρωματίστε όλες τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σας με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων ανάλογα με το θέμα που έχει η κάθε μία. Αφού ανεβάσετε την φωτογραφία σας θα πρέπει να επιλέξετε την αντίστοιχη AI λειτουργία ή αν συντρέχει λόγος και τις 3 μαζί.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι ο εξής : Κάντε κλικ στο + για να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας και στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε την αντίστοιχη Ai λειτουργία, που είναι συνολικά 3. Διόρθωση γρατζουνιών, χρωματισμός και βελτίωση προσώπου. Δεν χρειάζεται να τις επιλέξετε και τις 3 αν δεν συντρέχει λόγος. Για παράδειγμα αν θέλετε απλά να χρωματίσετε την φωτογραφία σας, ενεργοποιήστε μόνο την αντίστοιχη επιλογή.

Τέλος, αφού η εφαρμογή ολοκληρώσει τη διαδικασία της επεξεργασίας, περιμένετε λίγο έως ότου ολοκληρωθεί και τέλος κάντε λήψη για να την σώσετε την φωτογραφία στον υπολογιστή σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .