//Add More external stylesheets TCP Monitor Plus : Παρακολουθήστε τον όγκο κίνησης στο διαδίκτυο


Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

TCP Monitor Plus : Παρακολουθήστε τον όγκο κίνησης στο διαδίκτυο

read

Το TCP Monitor Plus είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που βοηθάει τους διαχειριστές δικτύου να παρακολουθούν και να αναλύουν την κίνηση του δικτύου τους και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την παρακολούθηση της κίνησης TCP/IP σε ένα δίκτυο.

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του TCP Monitor Plus είναι η δυνατότητα παρακολούθησης πολλών συσκευών ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε την κίνηση από διάφορες πηγές και να αναλύετε τα δεδομένα για κάθε συσκευή ξεχωριστά. Επιπλέον, παρέχει γραφικές παραστάσεις και διαγράμματα για να βοηθήσει στην ευκολότερη κατανόηση των δεδομένων.

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για κίνηση του δικτύου σας σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις για οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ανίχνευση και την αντίδραση σε επιθέσεις ή προβλήματα ασφαλείας.

Είναι δυνατή η εμφάνιση όγκου κίνησης LAN και διαδικτύου, η παρακολούθηση IP και η παρακολούθηση κατάστασης περιόδου λειτουργίας. Διαθέτει επίσης λειτουργίες όπως NSLOOKUP, NETSTAT, WHOIS και έξοδο αρχείου καταγραφής επικοινωνίας.

Μπορείτε να το ελαχιστοποιήσετε ώστε να βρίσκεται στη μπάρα εργασίας των windows. Οι (ρυθμίσεις επιλογών) για κάθε οθόνη μπορούν να γίνουν με το κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του κύριου παραθύρου του TCP Monitor Plus. Εάν πατήσετε αυτό το κουμπί, μπορείτε να ανοίξετε τις ρυθμίσεις επιλογών που συνδέονται με την καρτέλα που εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή.

Συνολικά, είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για διαχειριστές δικτύου που αναζητούν έναν τρόπο να παρακολουθούν και να αναλύουν την κίνηση του δικτύου τους. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή TCP Monitor Plus


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .