//Add More external stylesheets HD Camera 2024 : Δωρεάν, επαγγελματική εφαρμογή κάμερας για Android.


Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

HD Camera 2024 : Δωρεάν, επαγγελματική εφαρμογή κάμερας για Android.

read

Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή με επαγγελματικές δυνατότητες που υποστηρίζει φωτογραφίες RAW και βίντεο 4K. Σας δίνει τη δυνατότητα απολαύσετε λειτουργίες μίας κάμερας DSLR, με χειροκίνητο έλεγχο, υποστήριξη HDR, επιλογή αργού κλείστρου και άλλα.

Διαθέτει 100+ καλοσχεδιασμένα φίλτρα για καθημερινές στιγμές.  Υποστηρίζει μορφές αρχείων όπως JPG, PNG, RAW(DNG) και RAW, εγγραφή βίντεο 4K HD, με φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας όπως και της κάμερας του iPhone 13 ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Προσαρμόστε την ταχύτητα κλείστρου και την έκθεση επιλέγοντας την επαγγελματική λειτουργία για να τραβήξετε οποιαδήποτε φωτογραφία HD χαμηλού φωτισμού. Εξαγωγή φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και δυνατότητα κοινής χρήση με τους φίλους σας.

Οι αυτόματες και οι χειροκίνητες λειτουργίες υποστηρίζονται για όλες τις παραμέτρους. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης σε χαμηλό φωτισμό με νυχτερινές σκηνές συμπεριλαμβανομένης της εστίασης και του άπειρου.

Τραβήξτε φωτογραφίες σε κίνηση με το κλείστρο υψηλής ταχύτητας. Υποστήριξη για ελάχιστό φωτός περιβάλλοντος, και θόλωση κίνησης όπω κάνει μία πραγματική επαγγελματική φωτογραφική μηχανής DSLR, υποστήριξη λήψης βίντεο 4K HD .Πρόκειται για μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή. Αξίζει να την κατεβάσετε και να την δοκιμάσετε.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .