//Add More external stylesheets Gallery EZ : Εφαρμογή διαχείρισης συλλογής φωτογραφιών



Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Gallery EZ : Εφαρμογή διαχείρισης συλλογής φωτογραφιών

read

Με το Gallery EZ, μπορείτε να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας σε άλμπουμ, διευκολύνοντας τον εντοπισμό τους και την περιήγηση σε συγκεκριμένες συλλογές. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια σειρά λειτουργιών για τη βελτίωση της εμπειρίας προβολής, όπως μεγέθυνση φωτογραφιών για μια πιο προσεκτική ματιά, περιστροφή εικόνων  και αναπαραγωγή slideshow.

Υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων, εξασφαλίζοντας συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα τύπων εικόνας. Για όσους προτιμούν πρόσθετες επιλογές προσαρμογής, παρέχει ρυθμίσεις που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις μεμονωμένες προτιμήσεις. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε διαφορετικές λειτουργίες προβολής, να ταξινομήσετε φωτογραφίες κατά ημερομηνία ή όνομα και ακόμη και να αποκρύψετε συγκεκριμένα άλμπουμ.

Με υποστήριξη σκούρων και ανοιχτόχρωμων θεμάτων με προσαρμογή, προβολή explorer που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε στα μέσα σας, χρησιμοποιώντας τη δομή φακέλου, μενού με πολλές επιλογές ταξινόμησης και προβολής, περιστροφή εικόνας με δύο δάχτυλα, εμφάνιση ή απόκρυψη κρυφών φακέλων και προστασία με μοτίβο ή δακτυλικό αποτύπωμα, γρήγορη κοινή χρήση και ή επεξεργασία των φωτογραφιών σας.

Πατήστε στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά της οθόνης για πλοήγηση στην προβολή εικόνων. και αλλάξτε το μέγεθος της μικρογραφίας για φακέλους και εικόνες, παρέχει υποστήριξη για πολλές διαφορετικές μορφές εικόνας και βίντεο, όπως GIF, JPG, PNG, MP4, MKV και άλλα.

Αν ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό και πλούσιο σε δυνατότητες εργαλείο διαχείρισης γκαλερί για συσκευές Android, το Gallery EZ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Χρησιμοποιώντας  ιδιαίτερη τεχνολογία, παρέχει εκπληκτικούς, γρήγορους, χρόνους φόρτωσης, λειτουργία με το ένα χέρι και έξυπνες χειρονομίες που την καθιστούν ίσως τη μόνη εφαρμογή που χρειάζεστε για καθημερινή χρήση. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .