//Add More external stylesheets GoodSync : Συγχρονίστε αυτόματα και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας



Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

GoodSync : Συγχρονίστε αυτόματα και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας

read

Εάν χρησιμοποιείτε πολλούς υπολογιστές και συσκευές για την εργασία, στο σχολείο ή για διασκέδαση,  ξέρετε τι πονοκέφαλος είναι να διατηρείτε τα αρχεία σας ενημερωμένα σε όλες τις συσκευές σας.

Το GoodSync συγχρονίζει αυτόματα και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των φωτογραφιών, της μουσικής, του email και άλλων σημαντικών αρχείων μεταξύ όλων των επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών, διακομιστών και εξωτερικών μονάδων δίσκου.

Η λειτουργία συγχρονισμός αρχείων του GoodSync διασφαλίζει ότι οι φάκελοι σε δύο ή περισσότερες ξεχωριστές τοποθεσίες περιέχουν πανομοιότυπα ενημερωμένα αρχεία. Εάν προσθέσετε, αλλάξετε ή διαγράψετε ένα αρχείο από μια τοποθεσία, η διαδικασία συγχρονισμού θα προσθέσει, αλλάξει ή διαγράψει το ίδιο αρχείο στην άλλη τοποθεσία(ες). 

Το λογισμικό  όχι μόνο θα συγχρονίσει όλα τα δεδομένα σας, αλλά θα αναλύσει, θα φιλτράρει και θα εμφανίσει αποτελέσματα μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη διεπαφής, διασφαλίζοντας ότι θα αποφύγετε τα διπλά και θα συγχρονίσετε μόνο τα αρχεία που χρειάζεστε.

Χάρη στο GoodSync, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων στον υπολογιστή σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη ή ταχύτερη, γνωρίζοντας ότι τα σημαντικά έγγραφα και τα αρχεία σας είναι ασφαλή, ακόμα κι αν τα διαγράψετε κατά λάθος.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων αντιγράφοντας από έναν φάκελο προέλευσης στον υπολογιστή σας σε έναν φάκελο προορισμού. Διαθέτει μια ποικιλία επιλογών για το πού βρίσκεται ο φάκελος προορισμού, καθώς και όλα τα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων GoodSync μπορούν να ολοκληρωθούν τοπικά, μέσω δικτύου ή μέσω διαδικτύου.

Το πρόγραμμα  σας επιτρέπει να συγχρονίζετε αυτόματα αρχεία μεταξύ υπολογιστών, φορητών υπολογιστών και εξωτερικών μονάδων. Επίσης σας επιτρέπει να κάνετε backup των αρχείων από και προς FTP, WebDAV, Windows Mobile τηλέφωνα και PDA. 

Μια από τις κύριες βελτιώσεις στην έκδοση 12.5.8 είναι η αύξηση της ταχύτητας συγχρονισμού των αρχείων, που βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας του προγράμματος. Επιπλέον, η νέα έκδοση προσφέρει βελτιωμένη συμβατότητα με τα Windows 10, εξασφαλίζοντας ότι το λογισμικό λειτουργεί ομαλά και χωρίς προβλήματα σε αυτήν την έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει  είναι η δυνατότητα εύκολης διαχείρισης των ρυθμίσεων συγχρονισμού. Με τον ευέλικτο και φιλικό προς τον χρήστη διαχειριστή ρυθμίσεων, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σύγκρισης και συγχρονισμού αρχείων σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας.

Επιπλέον,  προσφέρει προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας και προστασίας δεδομένων. Με δυνατότητες όπως η κρυπτογράφηση δεδομένων και η προστασία με κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα αρχεία σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα από ανεπιθύμητη πρόσβαση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, MAC, iOS, linux
Κατεβάστε την εφαρμογή GoodSync


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .