//Add More external stylesheets Κλειδώστε τον υπολογιστή σας με USB Stick ή με το κινητό σας



Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Κλειδώστε τον υπολογιστή σας με USB Stick ή με το κινητό σας

read

Το κλείδωμα του υπολογιστή είναι μία απαραίτητη διαδικασία ώστε να αποτρέψετε άλλους να τον χρησιμοποιούν και να εξασφαλίσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο. Ωστόσο, τι γίνεται αν ξεχάσετε τον κωδικό σας;

Το KeyLock είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα σας προστατεύσει και θα σας δώσει περαιτέρω δυνατότητες ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή κάποιο στικάκι USB.

Το λογισμικό χρησιμοποιεί την οθόνη κλειδώματος των Windows για να κλειδώσει τον υπολογιστή σας, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας. Μετά το ξεκλείδωμα, μπορείτε αμέσως να χρησιμοποιήσετε ξανά τον υπολογιστή σας.

Μέσω της καταγραφής συμβάντων, ενημερωθείτε αμέσως εάν κάποιος προσπαθήσει να μπει στον υπολογιστή σας ενεργοποιώντας μία από τις δυνατότητες καταγραφής συμβάντων που έχει ενσωματωμένο το KeyLock.

Χρησιμοποιήστε επίσης το ημερολόγιο για να δείτε όλες τις αποτυχημένες και επιτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις μέσω email που θα ειδοποιήστε εάν κάποιος κάνει προσπάθεια σύνδεσης αλλά και ενεργοποιήστε την εγγραφή ήχου για να ακούσετε τι λένε οι εισβολείς ενώ προσπαθούν να ξεκλειδώσουν τον υπολογιστή σας.

BHMATA

1. Με USB Stick


  1. Κατεβάστε το KeyLock.
  2. Τρέξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης
  3. Ακολουθήστε τα βήματα για να το εγκαταστήσετε
  4. Ανοίξτε το KeyLock
  5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows
  6. Πατήστε "Manage physical unlock devices"
  7. Επιλέξτε τη μονάδα δίσκου που θέλετε να προσθέσετε ως συσκευή ξεκλειδώματος
  8. Προαιρετικά: ορίστε ένα χρονικό όριο
  9. Πατήστε "Προσθήκη συσκευής ξεκλειδώματος"
Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows


2. Με κινητό


  1. Ανοίξτε το KeyLock
  2. Πατήστε προσθήκη τηλεφώνου ως συσκευή ξεκλειδώματος
  3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης των Windows
  4. Εγκαταστήστε το KeyLock στο τηλέφωνό σας (από το Google Play Store)
  5. Ανοίξτε το KeyLock στο τηλέφωνό σας
  6. Πατήστε "Scan QR-code" στο τηλέφωνό σας
  7. Σαρώστε τον κωδικό QR με το τηλέφωνό σας
  8. Πατήστε "Enter a phone key" στον υπολογιστή σας και πληκτρολογήστε το κλειδί τηλεφώνου που εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας.
  9. (Μόνο αν αυτό είναι το πρώτο σας τηλέφωνο που προστίθεται) Επιλέξτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο LAN, τις υπηρεσίες cloud μας ή και τα δύο για την επικοινωνία μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας.
  10. Η αφαίρεση ενός τηλεφώνου που προστέθηκε προηγουμένως μπορεί να γίνει μόνο με την αλλαγή των πλήκτρων του υπολογιστή.

Ανακεφαλαιώνοντας, οι επιλογές που έχετε πλέον είναι τρείς, ή με κωδικό πρόσβασης, ή μέσω USB stick ή από το τηλέφωνό σας. Μπορείτε αν επιθυμείτε να έχετε και τρείς επιλογές ενεργές και να χρησιμοποιήστε όποια θέλετε. 


TIP: Για κλείδωμα και ξεκλείδωμα από το κινητό σας, φροντίστε μόλις μπείτε στα windows να τρέξετε το KeyLock και να το ελαχιστοποιήστε το στη γραμμή εργασιών. Από εκεί και μετά κλειδώστε και ξεκλειδώστε τον υπολογιστή σας πατώντας το αντίστοιχη ένδειξη στο κινητό σας

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή KeyLock


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .