//Add More external stylesheets O&O DeskInfo : Σε πρώτο πλάνο, όλες οι πληροφορίες που αφορούν τον υπολογιστή σας



Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

O&O DeskInfo : Σε πρώτο πλάνο, όλες οι πληροφορίες που αφορούν τον υπολογιστή σας

read

Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες του συστήματος σας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας. Πρόκειται για μία, απλούστατη εφαρμογή, που θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα σε πρώτο πλάνο, όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν τον υπολογιστή σας, με μια ματιά, απευθείας στην επιφάνεια εργασίας σας.

Μπορείτε επίσης, να προσαρμόσετε το πώς θέλετε να βλέπετε την ειδοποίηση αυτή, ώστε να δείτε ακριβώς αυτό που σας ενδιαφέρει. Είτε πρόκειται λοιπόν για τη χρήση της CPU, είτε για το υπόλοιπο της μνήμης, είτε για πληροφορίες που αφορούν το δίκτυό σας, όλα παρουσιάζονται με απλό και κατανοητό τρόπο.

Για να αυξήσετε την ασφάλειά σας, το O&O DeskInfo διαθέτει μία επιλογή, που σας προειδοποιεί όταν συνδέετε άγνωστες συσκευές USB. Η εφαρμογή είναι εντελώς φορητή. Απλά, κατεβάστε το αρχείο και τρέξτε το. Τέλος, αν θέλετε, μπορείτε να κλικάρετε στην σχετική επιλογή να ξεκινάει αυτόματα την επόμενη φορά που θα κάνει εκκίνηση ο υπολογιστής σας. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή O&O DeskInfo


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .