//Add More external stylesheets i2Clipart : Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε Cliparts χωρίς πνευματικά δικαιώματα



Σάββατο 1 Απριλίου 2023

i2Clipart : Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε Cliparts χωρίς πνευματικά δικαιώματα

read

Το i2Clipart είναι ένα διαδικτυακό δίκτυο κοινής χρήσης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να μοιράζονται και να κατεβάζουν εικόνες Public Domain clipart χωρίς δικαιώματα. Το i2Clipart επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν cliparts ως εικόνες διανυσματικών (π.χ. SVG) ή εικόνες υψηλής ποιότητας ράστερ (π.χ. PNG) σε προκαθορισμένο πλάτος (64px, 128px, 256px, 512px), να αναζητούν cliparts ανά χρώμα, να επεξεργάζονται υπάρχοντα clipart ή ακόμη και να δημιουργούν ένα νέο ένα, χωρίς να εγκαταλείψει τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας έναν online συντάκτη επεξεργασίας σχεδίου και να μετατρέψει το αρχείο SVG σε προσαρμοσμένο μέγεθος (png, jpg, pdf, eps, ps). 

Όλες οι εικόνες clipart στο i2Clipart.com είναι εικόνες είναι Public Domain. Μπορείτε να τις αντιγράψετε, να τροποποιήσετε, να τις χρησιμοποιήσετε προσωπικά ή ακόμα και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς να ζητήσετε άδεια. Οι χρήστες που αποστέλλουν τα cliparts στο i2Clipart.com βεβαιώνουν ότι είναι Public Domain. 



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .