ERTFLIX : Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ στο κινητο σας



Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

ERTFLIX : Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ στο κινητο σας

read

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και της διαρκούς αναζήτησης ποιοτικού περιεχομένου, η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) παρουσιάζει την πλατφόρμα ERTFLIX, μια καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία που φιλοδοξεί να μετατρέψει την εμπειρία της τηλεθέασης σε μια προσωποποιημένη και πολυδιάστατη δραστηριότητα.

Το ERTFLIX είναι μία ψηφιακή πλατφόρμα που ξεκίνησε το 2020 και εξελίσσεται συνεχώς. Δωρεάν διαθέσιμο σε υπολογιστές, tablets, κινητά, ή σε υπολογιστές, επισκεπτόμενοι τον σχετικό ιστότοπο μέσα από τον browser της αρεσκείας σας.

Εδώ θα βρεις το πιο πλούσιο περιεχόμενο σε ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, μοναδικά αφιερώματα αρχείου, αλλά και 24ωρη ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό, αθλητισμό, αλλά και live μετάδοση όλων των καναλιών της ΕΡΤ – όλα παίζουν στην οθόνη σου μέσα από αυτήν την εφαρμογή. 
 
Προσβάσιμη από όλες τις συσκευές Android  προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να απολαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που περιλαμβάνει ειδήσεις, σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, αλλά και παιδικό περιεχόμενο.

Σχεδιασμένη με μοντέρνα αισθητική και εύχρηστη διεπαφή, επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα μέσα στον ψηφιακό κόσμο της ΕΡΤ. Παράλληλα, με τη λειτουργία της προσωπικής βιβλιοθήκης, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους προγράμματα και να τα παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή.

Συνοψίζοντας, η ERTFLIX δεν είναι απλώς μια ακόμη ψηφιακή πλατφόρμα· είναι ένας ζωντανός ψηφιακός οργανισμός που προσαρμόζεται στις ανάγκες του σύγχρονου κοινού και ενισχύει τη πρόσβαση στην πληροφόρηση και την ψυχαγωγία.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .