//Add More external stylesheets Squoosh : Bελτιστοποιήστε και μετατρέψτε τις εικόνες σας.



Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Squoosh : Bελτιστοποιήστε και μετατρέψτε τις εικόνες σας.

read
Το Squoosh είναι ένα ισχυρό διαδικτυακό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί και να μεταμορφώνει τις εικόνες σας. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και επιλογών για να σας βοηθήσει να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, καθώς και να τις προσαρμόσετε και να τις μετατρέψετε σε διαφορετικές μορφές.

Χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές συμπίεσης για να μειώσει το μέγεθος του αρχείου των εικόνων σας διατηρώντας παράλληλα την οπτική τους ποιότητα. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικούς τύπους συμπίεσης όπως WebP, MozJPEG και Brotli, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Εκτός από τη βελτιστοποίηση, σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε προεπισκόπηση των αποτελεσμάτων των βελτιστοποιήσεών σας πριν τα εφαρμόσετε. Αυτή η δυνατότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να δείτε πώς θα επηρεαστεί η ποιότητα της εικόνας μετά τη συμπίεση, βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το επίπεδο συμπίεσης που θέλετε να εφαρμόσετε.

Επίσης, διαθέτει επιλογές προσαρμογής για τις εικόνες σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε ρυθμίσεις όπως η ανάλυση, η περικοπή και η περιστροφή για να προσαρμόσετε με ακρίβεια τις εικόνες σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ όπως το φίλτρο Photoshop και το μετασχηματισμό Fourier για να βελτιώσετε ή να μεταμορφώσετε δημιουργικά τις εικόνες σας.

Τέλος, υποστηρίζει διάφορες μορφές εικόνας, όπως JPEG, PNG, WebP και GIF. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τις εικόνες σας από μια μορφή σε άλλη χρησιμοποιώντας το Squoosh. Παρέχει έναν βολικό τρόπο μετατροπής αρχείων διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο των ρυθμίσεων συμπίεσης και ποιότητας.

Αυτό που το ξεχωρίζει από άλλα εργαλεία βελτιστοποίησης εικόνας είναι η ευελιξία του. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων, όπως JPEG, PNG, WebP, ακόμη και κινούμενα GIF. Επομένως, είτε θέλετε να βελτιστοποιήσετε τις φωτογραφίες προϊόντων για έναν ιστότοπο είτε να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων για μια ανάρτηση ιστολογίου, το Squoosh σας έχει καλύψει.

Η εφαρμογή Squoosh Desktop είναι μια έκδοση εκτός σύνδεσης της εφαρμογής Squoosh και λειτουργεί 100% εκτός σύνδεσης. (χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο).
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Squoosh


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .