Live Camera : Live βίντεο από χιλιάδες δημόσιες κάμερες



Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Live Camera : Live βίντεο από χιλιάδες δημόσιες κάμερες

read

Πρόκειται για μια εφαρμογή για Android που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε live βίντεο από χιλιάδες δημόσιες κάμερες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να παρακολουθείτε κάμερες σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δρόμους, αεροδρόμια, παραλίες και πολλά άλλα.

Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο από την άνεση του σπιτιού τους ή για αυτούς που θέλουν να παρακολουθούν τι συμβαίνει σε διάφορες τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε τη δραστηριότητα ανθρώπων, ζώων, κυκλοφορία αυτοκινήτων, τις πόλεις, τις καιρικές συνθήκες στη μεγαλύτερη βάση δεδομένων με ζωντανή ροή CCTV σε πραγματικό χρόνο, ασφάλεια, επιτήρηση, δικτυακές κάμερες ασφαλείας σε όλο τον κόσμο.

Aνακαλύψτε ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς σε κάμερες IP στο διαδίκτυο, εξερευνήστε τα αξιοθέατα της γης σε τοπικές και παγκόσμιες κάμερες με πανοραμική θέαση.

Ταξινομημένες ανά κατηγορία, όπως κάμερες σε έξυπνο σπίτι, σαλόνι, πάρκινγκ, γκαράζ, γραφείο, τράπεζα, εργοστάσιο, ζωολογικός κήπος, αεροδρόμιο, παραλία, κρουαζιερόπλοιο, δρόμος, κλαμπ, αίθουσα παιχνιδιών και άλλες.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις δικές σας κάμερες, να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο και να μοιραστείτε τα βίντεο με φίλους και οικογένεια. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει ειδοποιήσεις για σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στις κάμερες που παρακολουθείτε.

Σημειώστε ότι αν και προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες δημόσιες κάμερες, δεν παραβιάζει την ιδιωτικότητα των ανθρώπων. Όλες οι κάμερες που παρέχονται μέσω της εφαρμογής είναι δημόσιες και νόμιμες.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .